4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Ce pot pati daca umblu cu masi...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Ce pot pati daca umblu cu masina partial vopsita (chituita) ?

Pot pati ceva daca umblu cu masina partial vopsita.....mai exact aripile sunt chituite si barele sunt albe (sunt noi)...legal pot pati ceva daca circul cu masina asa? deoarece practic ea este inca rosie...are cateva parti albe....ideea e ca nu am bani sa o vopsesc acum .....pentru ca m-a cam oprit politia,..sare in ochi cu barele alea albe si cu petele alea de chit pe aripi....+capota galbena..uitasem sa mentionez mai sus....pentru ca ..ei bine..cand m-au oprit au vazut ca am actele in regula...nu mi-au facut nimic...dar ...unul a zis ''de ce ai scos'o asa...ai scos'o la misto...sau?''.....altul imi zice ''daca nu ai bani de vopsit du-te si infoliaz'o''....si de asta intreb....mi-ar putea face ceva pentru ca nu e rosie 100% ?
A intrebat Teo-Mazda (4,770 puncte) acum 10 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani nu iti face nimic ,le spui ca trebui sa o vopsesc ca este inca in pregatire masina
–1 vot
A raspuns LEONARDGL (6,080 puncte) acum 10 ani depinde de echipajul care te opreste ,si cat de mult sunt pusi pe dat amenzi!!! Dar poti fi sanctionat  pentru aspect inestetic...

Comentarii:

A comentat robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani cum ma sa primesti amenda pt aspect estetic ,tu te auzi ce vorbesti ? daca am barile albe sau chit pe masina trebui sa primesc amenda ?:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
0 voturi
A raspuns catamblin (460 puncte) acum 10 ani Cel mai naspa lucru pe care il poti pati este sa iti retina talonul de inmatriculare , pot considera ca ai fugit de la locul unui accident si ai incercat sa iti repari masina fara dovada. Acelasi lucru se intampla chiar si daca ai parbrizul crapat mai rau si te opresc , iti opresc talonul, poate ca masina respectiva a luat un pieton pe capota dupa care a fugit. Nu te pune cu "militieni" , e de ajuns sa gasesti unu care nu si-a facut norma in ziua respectiva si te arde de nu te vezi. Cat despre raspunsurile de mai sus... mai bine taceati.
0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Sustin ce a spus catamblin
0 voturi
A raspuns Teo-Mazda (4,770 puncte) acum 10 ani da...dar ea are chituite toate aripile....bare noi fata-spate...capota galbena :))...doar nu am facut cate un accident in fiecare colt al masinii si am incercat sa il repar...
0 voturi
A raspuns catamblin (460 puncte) acum 10 ani Eu ti-am zis si mai sus , daca te opreste un nene politai pus pe rele te lasa fara talon 100%. Daca aveai un pic de chit prin cate un loc poate ii explicai ca iti ruginise si ai incercat sa o faci tu acasa etc etc dar atata timp cat zici ca ai si capota alta culoare (deci clar schimbata) + bare fata spate noi slabe sanse sa scapi.
0 voturi
A raspuns Alineatul acum 8 luni Păi și dacă ai avut accident și ai 30%din mașină altă culoare și ai toate foile de la poliție despre accident poți circula cu ea?