4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > BMW > Sal. Daca vopsesc parbrizul ma...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

–9 voturi

Sal. Daca vopsesc parbrizul masinii cu un spray negru dar nu foarte tare, doar un pic, pot pati ceva, amenda ???????

A intrebat edy_15 (4,680 puncte) acum 10 ani in categoria BMW
Distribuie pe Facebook

15 Raspunsuri

+4 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 10 ani poti sa dai si cu glet si sa pui rigips pe el ca nu-i problema,iti recomand totusi sa pui o folie de protectie anti-uv incolora daca te deranjeaza soarele,sau umpic cu tenta mov,cum au renaulturile mai noi,si in caz ca se leaga cineva de ele spui ca asa ai masina din fabrica.
0 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 10 ani Stai cuminte. Pe parbriz n-ai voie sa pui nici folie, cum sa vopsesti cu spray?
+4 voturi
A raspuns AR92KTA (50,130 puncte) acum 10 ani Frate, eu cred ca tu chiar ai probleme. Pui unele intrebari atat de tampite . Cum sa vopsesti parbrizul cu spray negru? E prima oara cand aud asa ceva
0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Nu ai voie...
+5 voturi
A raspuns al3Ics (2,880 puncte) acum 10 ani Am auzit si eu ca ar exista TAMPITI dar nu am crezut ca exista asa ceva pana nu am citit aceasta postare! :)) Nu-mi doresc sa-mi imaginez cum v-a arata masina.
  Ca sa fiu ON-Topic, aceasta idee nu este legala dar se poate rezolva daca ceri autorizatie fabricii de spray-ului respectiv, eventual sa ti-l vopseasca ei!
O seara placuta va doresc!
0 voturi
A raspuns StaaR (1,210 puncte) acum 10 ani nai voie iti ia politia certificatu
+1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani ?!?!?!?!?!?!?!? WHAT ?
Niciodata nu fa asta, iar data viitoare, te rog !!! SA NU-TI MAI TREACA PRIN CAP :)......... asa ceva....... asa idei
0 voturi
A raspuns drifft (1,850 puncte) acum 10 ani Frate..nu stiu daca intrebare e la misto pusa...sau nu..da cum pana mea sa VOPSESTI PARBRIZU ?! EJ NEBUN LA CAP ?:)))
–3 voturi
A raspuns edy_15 (4,680 puncte) acum 10 ani Pentru AR92KTA al3Ics drifft.  Nu sunt nici tampit, nici nebun la cap, nic idiot,  era o idee.  Daca nu ai voie cu folie pe parbriz cum se face ca la rar sunt sute de masini cu folii pe parbriz negre ??????????
–3 voturi
A raspuns edy_15 (4,680 puncte) acum 10 ani Era o idee care mi-a zburat mie prin cap,  un vis, doar atat.
–1 vot
A raspuns edy_15 (4,680 puncte) acum 10 ani Pentru toti cei trei care m-au jignit, nu trebuie sa jignesti omul chair daca a pus o intrbare idioata. Daca vrei iii raspunzi politicos, daca nu nu ii mai raspunzi.
–2 voturi
A raspuns edy_15 (4,680 puncte) acum 10 ani Daca la unii li se par intrebari idioate, tampite , sa nu raspunda si sa nu le citeasca.
0 voturi
A raspuns al3Ics (2,880 puncte) acum 10 ani edy_15    imi cer scuze ca m-am exprimat in asemenea mod, dar a fost in sensul bun al cuvantului( pentru mine exista sens bun al cuvantului tampit), mai precis in modul prietenesc. Nu am nimic cu nimeni, poti face orice cu masina ta, eu doar mi-am dat cu parerea.
Am fost ironic deoarece mi s-a parut o intrebare "la misto" pentru ca nu am mai auzit de asa ceva pana acum.
0 voturi
A raspuns stuparu_mihairadu (3,140 puncte) acum 10 ani eu va recomand sa-l ignorati. foarte probabil e un copil de 15 ani care nu stie pe ce lume traieste.
0 voturi
A raspuns ForWhhy (480 puncte) acum 7 ani Pe parbriz ai voie maxim 5% conform legi actuale! Și 15% pe laterale din fata.