4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > ce sanctiune pot primi pentru ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Ce sanctiune pot primi pentru drifturi ?

salut! in seara asta  m-am bucurat si eu  un pic de iarna in parcarea unu supermarket , mai exact kaufland . in toiul distractiei am observat ca o 'tanti' ma filmeaza , asa ca m-am dus la ea si am rugat-o politicos sa nu mai filmeze si sa  sterga filmarea , dar ea m-a amenintat ca o duce la politie.  CE AS PUTEA SA PATESC  IN CAZUL IN CARE ACEASTA DUCE FILMAREA LA POLITIE. ( in filmulet se vede clar numarul de inmatriculare si  fata mea ). ideea este ca sunt incepator  de vreo 6 luni . CARE ESTE CEL MAI NASOL LUCRU CARE MI SE POATE INTAMPLA?
A intrebat maze (180 puncte) acum 9 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns Robert-323 (62,980 puncte) acum 9 ani din cate stiu la noi nu iti poate face nimic politia pentru ca telefonul femeii respective nu este omologat, nici verificat metrologic sau mai stiu eu ce tampenii scrie in legea aia, pe scurt nu este luata in considerare filmarea, altii se filmeaza singuri si ii doare in pix, suntem in romania

Comentarii:

A comentat TheSketchulatorReloaded (2,110 puncte) acum 9 ani Vrei sa punem pariu?
+1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani Poti sa primesti o amenda, deoarece filmarile chiar daca nu sunt cu aparate omologate in unele cazuri se accepta.
Mai mult de o amenda nu iti face nimic. Stai linistit, poate nici amenda nu iti va venii.

Comentarii:

A comentat maze (180 puncte) acum 9 ani ai idee care poate fi amenda maxima ? ( avand in vedere ca nu am deranjat pe  nimeni , parcarea fiind aproape goala   )
A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani Poate sa fie privata, caci daca proprietarul permite politistilor sa sanctioneze, etc..... = 0.
Cel mai probabil vei primii un avertisment caci ma gandesc ca ar fi prima oara cand ajunge o filmare cu tine la politie si nu te-a prins in aceasta ipostaza.
Amenda daca primesti nu stiu ce sa spun sigur, dar un prieten de al meu cu bmw e30 in intersectie destul de mare in TM a luat 240 in 48 ore.
Ca de exemplu anul trecut au fost amendati 27 soferi intr-o parcare din baneasa si amenda totala a tuturor celor 27 soferi = 8000 RON. 8000 : 27 = 296,29 RON.

Dar stai flexat omu`....... 1 la mana nu cred ca a dat filmarea la politie si daca a dat-o posibil ca cei de la politie sa ``uite`` de ea si sa nu-si mai bata capul pentru 3-4 intorceri cu masina..... nici macar nu cred ca se obosesc sa scrie amenda.
A comentat maze (180 puncte) acum 9 ani multumesc pentru informatii   :)
A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani Pentru putin...... si altadata ! :)
+1 vot
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 9 ani Nu patesti nimic datorita filmarii.

Daca te prinde politia pe drumurile publice ca faci asta ramai fara permis. In parcarea supermaketurilor e interpretabila legea, unii zic ca e privata si faci ce vrei, altii ca e spatiu public si daca te prinde politia poti sa ramai fara permis. Totul e interpretabil si depinde de agentul respectiv.
+1 vot
A raspuns hexis86 (9,020 puncte) acum 9 ani cel mai rau caz plateste tati amenda...atat
+1 vot
A raspuns maze (180 puncte) acum 9 ani multumesc pentru pareri . m-am mai linistit.... si cu  toate astea care poate fi amenda maxima ?
+1 vot
A raspuns stresstm (6,150 puncte) acum 9 ani Nu patesti nimic pentru filmare, ar fi trebuit sa fi amendat pe loc.Am facut eu asta in parcare la Lidl si au venit jandarmi si am primit amenda pentru deranjarea linistii si ordinii publice 300 si ceva de lei parca , acum vreo 2 ani .
0 voturi
A raspuns alingb (1,580 puncte) acum 9 ani eu si cativa prieteni ne-am luat doar amenda " tulburarea linistii publice" si intr-adevar era mare galagie , 6 masini forjate la maxim......