4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Daca am numarul de la masina i...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Daca am numarul de la masina indoit cam in zig zag cat ca costa sa-l schimb?

Salut ! Acum 2 ani am avut un mic accident masina-caine si numarul din fata s-a facut in zig zag tot numarul . Am incercat sa-l intrebt cu ciocanul dar are foarte multe indoituri si vopseaua alba s-a crapat si a venit momentul sa-l schimb !

Ce acte trebuie sa am la mine ca sa mi-l schimbe politia?

Se poate scoate o singura placuta ?

Cat costa doar o singura placuta ?

A intrebat bogdan1305 (38,120 puncte) acum 12 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Te duci la DRPCIV cu actele masinii si buletinul tau,iei un formular,stai 2-3 ore pana iti vine randul ,dai formularul acela si dupa 2 ore,sau a doua zi te duci si iei placutele.Nu stiu cat te costa,nu am apucat sa ajung la ghiseu.
Am vrut eu sa mi le schimb(am numar patrat,si vreau normal) ,dar nu a mai avut rabdare tata dupa 1 ora si jumatate de asteptare...si mai aveam de asteptat inca pe atat...

Comentarii:

A comentat bogdan1305 (38,120 puncte) acum 12 ani Pai si daca masina e pe numele lui taica-miu pot scoate tot cu buletinul meu ? ... Actele masinii insemnand doar talonul nu ?
A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Talon+cartea de identitate.Trebuie buletinul proprietarului.Se duce tatal tau,sau iti da tie procura.Am vrut si eu sa ma duc cu buletinul,dar nu merge.
+3 voturi
A raspuns julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani 20 de lei anul trecut am platit pentru o placuta...nu cred ca au crescut asa mult preturile incat sa fie 50 de lei
0 voturi
A raspuns boffTy (25,380 puncte) acum 12 ani Si eu tot 20 de lei am platit anul trecut, in vara.Acte necesare:talonul masinii+buletin.Unii spun ca au fost obligati sa predea placuta veche, mie nu mi-au cerut-o.
Succes!
+1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Iti trebuie talonul masinii + buletinul proprietarului sau in cazul tau te poti duce cu copia de buletin al tatalui tau cu o semnatura pe ea, iar costurile totale daca nu ma insel nu costa mai mult de 30 lei.

Salut
:)

P.S: toate acestea se fac la DRPCIV

Comentarii:

A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Nu te poti duce cu nici un fel de copie si nici cu buletinul proprietarului.Trebuie sa fie proprietarul sau sa iti de-a procura.
A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Prietenamea asa a facut cand mi-a trebuit mie sa-mi dea o placuta ca am pierdut-o ca eu nu am avut timp. Am facut o copie de pe buletinul meu, am semnat langa ea si a rezolvat. :)

Salut
:)
A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Eu iti spun sigur ca nu merge,ca am incercat asa(era si un major cu mine,si avea si buletinul lui tata).
A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Te cred omu`, poate la tine nu a mers, dar la mine a mers doar ti-am spus mai sus. Chiar s-a dus prietenamea si i-a dat fara nici un fel de problema.

Salut
:)
A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Cine stie...poate la tine a mers...

P.S:Urat din partea ta ca ti-ai pus prietena sa stea la coada :))
A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Sti cum ii :))))))))))
0 voturi
A raspuns EDY_TGX (1,660 puncte) acum 12 ani Trebuie sa astepti o saptamna pana  iti face numarul la comanda si ii mai scump de 20 de lei!