4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Daca imi cumpar masina din alt...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Daca imi cumpar masina din alt judet si vanzatorul vrea sa isi pastreze numerele, eu cu ce numere ma intorc acasa??

Intrebarea din titlu:

Daca imi cumpar o masina din alt judet iar vanzatorul vrea sa isi pastreze numerele preferentiale la masina  eu cu ce numere ma intorc acasa?

Sau cum se procedeaza in astfel de cazuri?

Rog sfaturi
A intrebat Maniak22 (11,000 puncte) acum 12 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 12 ani ca sa pastreze numerele trebuie ca tu sa o treci pe numele tau cu alte numere,altfel nu se poate.adica o aduci acasa cu numerele alea circuli cat ai chef si dupaia te duci sa o inscri pe numele tau.
+1 vot
A raspuns julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani Iei masina cu numerele acelea,si cand mergi la tine sa o inscrii la politie spui ca numerele le vrea inapoi vanzatorul si le iei inapoi fara sa ti le taie.
+1 vot
A raspuns sebach22 (1,520 puncte) acum 12 ani Am avut exact aceeasi situatie, am luat masina pe numele meu si cand am transcris-o am mai platit cam 80 lei pentru numerele noi, am vrut preferentiale. numerele vechi le-am inapoiat fostului proprietar. Dupa ce am facut identificarea la RAR si transcrierea.
+1 vot
A raspuns Maniak22 (11,000 puncte) acum 12 ani Multumesc frumos de sfaturi !!!!!
0 voturi
A raspuns nutujean (13,190 puncte) acum 12 ani GRESITE EXPLICATII....Dupa ce iei masina si ajungi la tine in judet sa o inscrii,la tine la inmatriculari pentru a pastra numerele trebuie sa ai o chitanta platita de fostul proprietar la inmatriculari in judetul sau si tu sa ai acea chitanta sau o copie dupa chitanta respectiva si in baza acelei chitante poti pastra numerele pentru fostul proprietar

Comentarii:

A comentat Maniak22 (11,000 puncte) acum 12 ani In Noiembrie cand am inscris o masina cei de la poltie m-au intrebat daca am pus numerele in cutia de unde se iau si se taie si am spus ca da. Nici nu a verificat omul si m-a crezut pe cuvant si eu defapt nici nu le-am pus in cutie ca erau pe masina inca:))
Oricum nu ma interesa pe mine de preferentialele lor ci ma interesa de mine daca puteam circula cu numerele lor preferentiale pana o inmatriculam pe numele meu.