4Tuning.ro > 4Tuning Help > RAR - Registrul Auto Roman > Am cumparat recent un vw polo....

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Am cumparat recent un vw polo. Daca vanzatorul nu mai doreste sa pastreze numerele mai trebuie sa merg la RAR?

Salut! Mai exact am cumprat un vw polo inmatriculat. Vanzatorul nu dorea sa pastreze numerele. Mai trebuie sa ma duc la RAR  sa o trec pe numele meu atat timp cat am facut act vanzare-cumparare si am copia lui de buletin sau trebuie sa ma duc doar la primarie sa o trec la impozit? Iar asigurarea imi expira peste o luna.. doua...  nu stiu exact .. o trec pe numele meu nu?   Sunt incepator si vreau sa aflu!  Va multumesc anticipat!
A intrebat Adrian0945 (480 puncte) acum 9 ani in categoria RAR - Registrul Auto Roman
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 9 ani O poti baga la impozit . , ( vezi sa nu scrie pe talon instrainat catre.. ca in 30 de zile esti obligat sa o inscrii)

Comentarii:

A comentat Adrian0945 (480 puncte) acum 9 ani si atunci ar trebui sa apara si numele meu in cartea de identitate a masinii sau in certificatul de inmatriculare? Sau in caz ca ma opreste politia arat actul vanzare-cumparare?

Cel mai bun raspuns:

+3 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 9 ani Ai 2 variante.

1. Declari masina la primarie in baza contract vanzare cumparare + fisa inmatriculare stampilata + fiscal si cerere de luare in evidenta ( de la vanzator se obtine fisa stampilata si fiscalul ,asta daca nu are datorii) si mergi asa cu ea cat vrei.Sa nu scrie pe spatele talonului instrainat catre tine la data de... pentru ca o sa ai  probleme. Te opreste politia prezinti talon,asigurare,buletin si permis nimic mai mult,daca insista cu intrebari gen ce e cu masina (putin probabil ) spui ca urmeaza sa o inmatriculezi sau ca este a unei rude.

2. Continui pasul 1 si inmatriculezi masina pe numele tau,Vei aparea in Cartea de identitate si in talon ca proprietar. (trebuie vazut mai intai daca masina are taxa sau nu platita,te duci la sediul anaf din localitate si depui o cerere,te indruma cei de acolo.(cerere,copie carte,copie buletin)

In legatura cu asigurarea daca nu ai de gand sa inmatriculezi masina definitiv pe numele tau fa-o tot pe numele fostului proprietar.

Comentarii:

A comentat Adrian0945 (480 puncte) acum 9 ani Iti multumesc frumos!