4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Despre evitarea taxei auto

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Despre evitarea taxei auto

In lege se stipuleaza faptul ca masinile modificate pt persoane cu handicap sunt scutite de plata taxei de prima inmatriculare,stie cineva cum poti modifica o masina astfel incat sa fie inregistrata ca masina pt persoane cu handicap? Pt ca am gasit o masina super ok,doar ca are motor 2.8i..
A intrebat bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 12 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns vyrus_20 (24,370 puncte) acum 12 ani nu numai ca trebuie modificata pentru persoanele cu handicap dar trebuie sa fie si inmatriculata pe numele unei persoane cu handicap care sa ateste asta cu un certificat de handicap  si d'abia atunci se scuteste de plata taxei auto  si aceasta persoana are dreptul sa inmatriculeze o masina la 5 ani .

Cel mai bun raspuns:

+2 voturi
A raspuns flaviupodina (13,770 puncte) acum 12 ani Pentru ca masina sa fie scutita de taxa de inmatriculare, trebuie sa aiba modificari pentru o persoana cu handicap locomotor, si modificarile trebuie omologate de RAR. Dovada de la rar + inmatricularea masinii pe numele persoanei cu handicap + certificatul de handicapat te va scuti de plata taxei de inmatriculare si a impozitului!