Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Top utilizatori 30 de zile

Vezi restul topului »

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Este posibil?

Salut baieti!Am o intrebare am permis cat B de aproximativ 9 luni,acum urmeaza sa fac C+E.Intrebarea mea este daca dupa terminarea"tamtamului"pot incepe sa fac curse interne-externe pe cont propriu(cu duba personala).Se merita?Care sunt demersurile?
A intrebat Sebiku (3,670 puncte) acum 5 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+4 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,450 puncte) acum 5 ani Tu poti sa faci international. Mai greu sa gasesti om care sa-ti dea camion si sa te trimita. Inainte trebuia sa ai macar 10 ani experienta pt curse externe. Acuma...
+1 vot
A raspuns Sebiku (3,670 puncte) acum 5 ani Eu vroiam sa-mi cumpar duba pt chestia asta...Am doar 18 ani si 9 luni,deci aproximativ 9 luni de experienta.
+6 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,450 puncte) acum 5 ani Poti incepe cu o duba, dar sfatul meu prietenesc este urmatorul: sa fie de 3,5t. Dupa cateva luni, vei fi pregatit pentru ceva mai mare, dar in primul rand trebuie sa fi obisnuit cu gabaritul uneia mici, altfel cea de categoria C te poate surprinde. Si o masina care surprinde soferul, este o masina periculoasa, indiferent de marca/model. Nu ma indoiesc de calitatile sau aptitudinile tale, dar e mai bine asa. Bafta!

Cel mai bun raspuns:

+2 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 5 ani din pacate pt tine nu mai poti face categoria C, CE decat dupa ce implinesti 21 de ani, asta incepand de maine 19.01.2013!!!!
poti incepe cu o duba de maxim 3.5tone.
 bafta!

Alte raspunsuri: (2)

0 voturi
A raspuns Sebiku (3,670 puncte) acum 5 ani Am auzit si eu,dar eu am deschis dosarul de CE de anu trecut din mai,doar cazierul mi-a expirat si in februarie analizele.Oare mai pot face ceva?:)

Comentarii:

A comentat 15DOMINO (12,840 puncte) acum 5 ani Ieri a fost ultima zi de examinare(sala) ptr cei sub 21 ani ptr cat C,CE
0 voturi
A raspuns Sebiku (3,670 puncte) acum 5 ani Aha aia e,acum pot sa-mi dau cu pumnii in cap linistit.Merci de raspunsuri...