Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Este posibil?

Salut baieti!Am o intrebare am permis cat B de aproximativ 9 luni,acum urmeaza sa fac C+E.Intrebarea mea este daca dupa terminarea"tamtamului"pot incepe sa fac curse interne-externe pe cont propriu(cu duba personala).Se merita?Care sunt demersurile?
A intrebat Sebiku (3,670 puncte) acum 11 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+4 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Tu poti sa faci international. Mai greu sa gasesti om care sa-ti dea camion si sa te trimita. Inainte trebuia sa ai macar 10 ani experienta pt curse externe. Acuma...
+1 vot
A raspuns Sebiku (3,670 puncte) acum 11 ani Eu vroiam sa-mi cumpar duba pt chestia asta...Am doar 18 ani si 9 luni,deci aproximativ 9 luni de experienta.
+6 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Poti incepe cu o duba, dar sfatul meu prietenesc este urmatorul: sa fie de 3,5t. Dupa cateva luni, vei fi pregatit pentru ceva mai mare, dar in primul rand trebuie sa fi obisnuit cu gabaritul uneia mici, altfel cea de categoria C te poate surprinde. Si o masina care surprinde soferul, este o masina periculoasa, indiferent de marca/model. Nu ma indoiesc de calitatile sau aptitudinile tale, dar e mai bine asa. Bafta!

Cel mai bun raspuns:

+2 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani din pacate pt tine nu mai poti face categoria C, CE decat dupa ce implinesti 21 de ani, asta incepand de maine 19.01.2013!!!!
poti incepe cu o duba de maxim 3.5tone.
 bafta!

Alte raspunsuri: (2)

0 voturi
A raspuns Sebiku (3,670 puncte) acum 11 ani Am auzit si eu,dar eu am deschis dosarul de CE de anu trecut din mai,doar cazierul mi-a expirat si in februarie analizele.Oare mai pot face ceva?:)

Comentarii:

A comentat 15DOMINO (12,840 puncte) acum 11 ani Ieri a fost ultima zi de examinare(sala) ptr cei sub 21 ani ptr cat C,CE
0 voturi
A raspuns Sebiku (3,670 puncte) acum 11 ani Aha aia e,acum pot sa-mi dau cu pumnii in cap linistit.Merci de raspunsuri...