4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Este posibil importul?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Este posibil importul?

Buna ziua , doresc sa ştiu dacă  exista posibilitatea de a  importa o maşină din America sau Japonia. Am o îndoială cu privire la legile de  poluare  care probabil nu sunt aceleasi ca in Europa.

A intrebat emmanueldennyss (2,190 puncte) acum 12 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns tavi_cc (15,590 puncte) acum 12 ani Importul este posibil(cu taxele aferente),in schimb cu inmatriculatul va fi o mare problema deci nu vad rostul.Masini destinate Europei cu caracteristici mult mai bune decat pentru alta piata gasim si pe batranul continent.Succes
+2 voturi
A raspuns Ecsodus (1,700 puncte) acum 12 ani este posibil ,insa daca vrei sa le inmatriculezi...nu cred ca va fi o idee prea buna:) masinile care nu sunt fabricate in europa sunt considerate non-euro deci taxele sunt mortale:((.Exista multe masini aduse din state dar personal nu am vazut nici una inmatriculata de cand s-a bagat taxa de poluare.Pe langa costul masinii va trebui sa platesti respectivul cargo+ impozitul de la vama cand ajungi in europa,care este nu stiu cat la suta din valoarea masinii(au ei preturile fixate pt orice).in germania sunt foarte multe japoneze pur sange deci nu trebuie sa te complici sa aduci de acolo.
uite si 2 poze din brasov...pe langa asta am m-ai vazut un lexus hibrid din florida si un cadillac de prin '80 (asta e inmatriculat,dar il vad o data pe an)

Imagini atasate

+1 vot
A raspuns emmanueldennyss (2,190 puncte) acum 12 ani Pe mine ma intereseaza Honda Accord 2008 sau 2011 . 271-hp, 3.5-Litri ,  V-6 . Accordul este cel mai tare dupa parerea mea dar din categoria full size sedan mai imi place si Hyundai Sonata 2011 , Chevrolet Caprice 2010 (rwd) sau Toyota Camry 2008.

Imagini atasate

+1 vot
A raspuns Ecsodus (1,700 puncte) acum 12 ani mai mult de atat nu stiu ce sa zic..stiu clar ca avea un vecin un nissan altima nou (parca 2,5 )a stat in fata casei cateva luni si de atunci nu stiu nimic.In cartierul in care stau nu sunt prea multi oameni sociabili :)).la nemti n-ai gasit nimic?:(

Comentarii:

A comentat emmanueldennyss (2,190 puncte) acum 12 ani

editat de emmanueldennyss acum 12 ani

Este un fel de ,,vis''  poate realizabil peste 2-3 ani..daca.  Eram foarte intrigat de idee zilele astea dar proiectul este de pus deoparte pentru cand o sa fie fonduri.  Si apropo de Altima..face parte din aceiasi categorie  deci imi place si aia.