4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Imatriculare auto fara talon?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Imatriculare auto fara talon?

Salut, am si eu o problema, am cumparat o masina de la un roman care locuieste in Germania. A adus masina aici cu numere de Germania, am primit cartea de indentitate a masini, i-am dat talonul si numerele ca sa poata sa o radieze in Germania, problema este ca numai dau de el de 2 luni. Pot scoate numere Rosi fara talon? Ce se poate face in acest caz? Am un contract de vanzare cumpare fara stampila notar facut intre noi. Este foarte urgent pentru mine, orice sfat este bine primit.. Multumesc
A intrebat gigel2 (500 puncte) acum 10 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani nu prea cred ca ai ce sa mai faci..... numai daca cunosti pe cineva la rar mai poate sa te rezolve altfel nu cred
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani Numere rosii da, insa de inmatriculat nu.
Sa numai faci asemenea prostii :)

Comentarii:

A comentat gigel2 (500 puncte) acum 10 ani Insa, a-si putea sa recuperez talonul de la el, faza e ca el munceste acolo si se va duce doar cand are chef si timp, dar pot sa ii spun sa imi trimita inapoi talonul, pot rezolva sa o radiez de aici?
0 voturi
A raspuns Fratela (910 puncte) acum 10 ani ai facut o mare prostie ca i-ai dat talonul.daca poti recupera talonul recupereazal,nu ai tu treaba cu radierea lui.recupereaza talonul si restul numai conteaza ;)

Comentarii:

A comentat gigel2 (500 puncte) acum 10 ani Pai am fost la inmatriculari, si mi-au zis ca sa scot numere rosii trebuie sa o radieze in germania, sa trimit talonul sa puna aia o stampila nu stiu exact si cu ala scot numere rosii, cu un contract de vanzare cumparare..
0 voturi
A raspuns alitigii (1,180 puncte) acum 10 ani Buna ziua,
Problema nu este cu numerele provizorii, pentru ca nici macar nu stiti daca a radiat-o si pana atunci puteti circula cu numerele straine, de la radiere trebuie sa va faceti numere provizorii, pentru care nu este nevoie de talon, dar aveti nevoie de el pe viitor. Daca nu mai gasiti vanzatorul, il dati in judecata, iar pentru a proba contractul de vanzare-cumparare este suficient acest inscris sub semnatura privata facut de dvs. Pentru mai multe detalii va rog sunati la 0745/150.894.