4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Cum ar trebui sa procedez in s...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Cum ar trebui sa procedez in situatia asta ?

Salutare .Ce ar trebui sa fac daca actualul proprietar al masinii NU si-a inmatriculat-o nici pana in prezent ,avand in vedere ca a luat-o de la mine perfect inmatriculabila si cu toate la zi , la inceputul lui dec 2012 si a avut tot timpul din lume sa o inmatriculeze.Stam in acelasi oras si acum se vaita ca e taxa mai mare decat valoarea masinii.Este radiata de la primarie ,dar nu si din circulatie de la politie.Am aflat ca este inca pe numele meu printr-o cunostinta de la rutiera.Ok ramane pe numele meu, se jura ca plateste toate amenzile etc el , dar ce facem  asa....daca o vinde mai departe ce-am facut...??Cum ar fi corect si normal sa procedez?Sau omeneste...poate.Ms.
A intrebat CRI01 (3,520 puncte) acum 11 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani ai scos masina de la finate !!! ai completat pe talon instrainat catre si data la care ai vandut masina ? daca ai facut toate acestea stai linistit ca in cel mai scurt timp va ramane fara talon !!! sa nu ti treaca prin cap sa i faci procura sa circule cu ea !!! sau sa te duci la politie sa ridici talonul si cel mai grav sa il dai pierdut ca sa ti dea altul pe care sa nu mai fie completata rubrica 'instrainat catre' !!! cand o sa vina la tine cu una din problemele : talon ridicat de pol ca nu a inmatriculat masina in 30 zile , procura ca sa nu i ia pol talonu si sa circule in siguranta sau sa dai talonul pierdut ca a fost avertizat de politist ca scrie pe el data la care afost vanduta masina raspunsul tau sa fie  "am vandut masina nu mai este proprietatea mea si nu am nici un drept sa ti fac tie procura sau sa ridic talonul " dar poate omu a luat masina in evidenta la primarie si nu mai ai de ce sa ti faci probleme amenzile se vor duce la el !!!

Comentarii:

A comentat CRI01 (3,520 puncte) acum 11 ani In cel mai bun caz, a luat masina in evidenta pe numele lui si hai sa zicem il prinde politia il arde sau face ceva ii vine lui direct...asta in cazul ideal ,desi ma indoiesc , dar daca nu a facut asta la fiecare abatere imi vin mie tot felul de ''felicitari'' prin posta ba de la rovinieta ,ba eu stiu ce radare luate , si stau de fiecare data sa fac contestatie.Mai mult de asta ma enerveaza persoanjul respectiv si ce a facut , decat  faptul ca nu si-a facut el inmatricularea.Multumesc de raspuns.
A comentat italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani daca te dispera fraieru pune pe cineva un pusti ceva sa  ia nr de pe masina !!!

Alte raspunsuri: (3)

+2 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 11 ani daca ai scoso de la financiar si ai act de vanzare cumpararea nu mai ai nici o treaba stai linistit ,eu am vandut acum 2 ani o masina care era pe bucuresti la vaslui si omu merge si acum pe numele lu tata si ia scris instrainat ,cand il prinde ii ia numerele si talonu si a rezolvat problema , daca iti vin amenzi i le trimiti lui !

Comentarii:

A comentat CRI01 (3,520 puncte) acum 11 ani Multumesc pt raspuns.
+2 voturi
A raspuns BV98ERI (54,990 puncte) acum 11 ani Plicul care vine acasa este o somatie sa identifici conducatorul auto care a condus masina cu nr etc etc..iar tu il identifici pe domnul cumparator,anexezi o copie dupa contract,si stai linistit.
0 voturi
A raspuns Overdrive (2,210 puncte) acum 11 ani Eu am scapat dintr-o chestie de genul doar prin judecatorie. L-am dat pe noul proprietar si politia in judecata iar in 2 infatisari mi-au dat castig de cauza. acum astept o instintare de la judecatorie cu care ma voi duce la pol si ma voi scapa definitiv de tot rahatul respectiv. Sincer nu imi convenea  sa stau tot cu ochii pe posta si si sa ma deplasez in caz de fel si fel de amenzi venite pe numele meu! Bafta!