4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > lovit in parcare

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Lovit in parcare

astazi am lovit masina unui vecin din alt bloc in parcare, eu sunt obligat sa ii dau asigurarea sau sa ii repar masina pe banii mei? am mai auzit pe cineva care a lovit o alta masina si proprietarul il obliga sa ii dea bani pt reparatia masinii, pana la urma nu stiu cum s-a terminat treaba asta.
A intrebat laurentiu.ionut18 (6,000 puncte) acum 12 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns Miserupix (55,060 puncte) acum 12 ani Vorbeste cu omul si dati la pace. Nu cred ca il intereseaza cine plateste, atata timp cat i se repara masina. Si daca platesti tu, si daca ii dai polita, trebuie sa faceti un <constat amiabil> cu care sa mergeti la reprezentantii societatii de asigurari. In situatia in care nu va intelegeti, mergeti la politie, dar ar fi de preferat sa nu se ajunga acolo.
Formularul de constat amiabil trebuie sa il primiti odata cu incheierea politei RCA. Eu nu am primit niciodata, asa ca cel mai probabil il gasiti la reprezentantii societatii de asigurari.

Foarte important - aveti nevoie de muuuuuuuuuuuulta rabdare!

Comentarii:

A comentat laurentiu.ionut18 (6,000 puncte) acum 12 ani dar am uitat  sa specific, masina mea are asigura in spania la groupama
+1 vot
A raspuns dadi_t (37,630 puncte) acum 12 ani Tu de ce crezi ca ai asigurare? Tocmai ca sa nu platesti din banii tai! Nu te obliga nimeni sa platesti din banii tai.

Comentarii:

A comentat laurentiu.ionut18 (6,000 puncte) acum 12 ani la fel stiu si eu dar tata cica ma poate da in judecata sa ii repar masina pe banii mei:)) dar asigurarea este in spania acolo e facuta
A comentat mrgeo (5,100 puncte) acum 12 ani nu ai treaba.dak nu intelege situatia anunta politia si se va rezolva totul.ii vei da copie dupa asigurarea ta si el va cauta un service pentru asi repara masina
A comentat laurentiu.ionut18 (6,000 puncte) acum 12 ani dar problema ar mai fi ca masina lui este decat zgariata  cam 5 cm, daca ii dau asigurarea mea eu trebuie sa imi fac alta?
A comentat mc rada (17,220 puncte) acum 12 ani Ii dai copie dupa asigurarea ta
A comentat vladdd (13,540 puncte) acum 12 ani pt. cat costa reparatia eu zic sa o faci din banii tai, decat sa ajungeti la politie si alea alea. Daca ii dai asigurarea eu stiu ca dupa ti se majoreaja pretul la urmatoarea.
A comentat laurentiu.ionut18 (6,000 puncte) acum 12 ani dar trebuie sa o fac din nou? sau mai folosesc pe asta pana expira?
A comentat vladdd (13,540 puncte) acum 12 ani o poti folosii pana expira, cel putin asa e in Romania
A comentat laurentiu.ionut18 (6,000 puncte) acum 12 ani si daca asigurarea este facuta pe numele tatalui meu care acum este plecat din tara este vre-o problema? eu am procura si specifica si treaba asta cu asigurarea
A comentat vladdd (13,540 puncte) acum 12 ani nu cred ca este vreo problema, cel mai bine ar fii sa intrebe tatal tau acolo la asigurari.
A comentat Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani daca ai asigurare valabila in romania chear nu are ce sa iti faca.
+1 vot
A raspuns sLi4bmw (3,330 puncte) acum 12 ani fa copie dupa asigurare , dai copia si cam asta a fost treaba ta. Sa nu dai asigurarea in original, altfel vei fii nevoit sa iti faci alta.

Comentarii:

A comentat laurentiu.ionut18 (6,000 puncte) acum 12 ani am inteles, multumesc de raspuns, in romania este sediu groupama?
A comentat sLi4bmw (3,330 puncte) acum 12 ani asta nu stiu , da un search pe google , poate este. bafta :)
–1 vot
A raspuns Old_boy (6,080 puncte) acum 12 ani in mod normal as zice sa iti vezi de treaba ta... dar avand in vedere ca sunteti vecini si ca trebuie sa te intorci "la locu faptei" ca doar acolo locuiesti  incearca sa dai de el... spunei ce s-a intamplat si mergeti la amiabila le faci un desen sa priceapa si ei si aia e...

data viitoare fi mai atent... si daca nu e in fata blocului sterge repede urmele si fugi :)) asa ar face si el daca ar fi in locul tau

Comentarii:

A comentat laurentiu.ionut18 (6,000 puncte) acum 12 ani eu nu l-am cautat, astept sa ma caute el pe mine, sper sa nu ma trezesc cu el al usa:)))
A comentat Old_boy (6,080 puncte) acum 12 ani da i-ai dat-o chiar asa nasol sau e doar o zgarietura? eu i-am luat in parcare masina lu unu de la cap la coada cu politia de fata si am plecat... sa nu crezi ca e vre-o rusine sa negi totul :))
A comentat laurentiu.ionut18 (6,000 puncte) acum 12 ani e doar zgariata cam 5 cm, :))) si ti-au facut ceva? sau nu au mai dat de tine?
A comentat Old_boy (6,080 puncte) acum 12 ani m-am uitat la ei am ridicat din umeri... au ridicat si ei... m-am urcat in masina si am plecat...
0 voturi
A raspuns Miserupix (55,060 puncte) acum 12 ani Mi se pare de-a dreptul scarbos sa lovesti pe cineva in parcare si sa fugi.

Comentarii:

A comentat laurentiu.ionut18 (6,000 puncte) acum 12 ani sunt sigur ca tu nu ai fugi :)), pana la urma m-am dus la om la usa si i-am zis ;)
+1 vot
A raspuns Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani salut
pai depinde cum vrei u sa faci . daca vrei sa ii dai bani si te intelegi cu omu nui nici o prb. dar daca nu vrei sai dai bani ii dai asigurarea si gata. nu are ce sa iti faca. pt asta e facut  rca ul