4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > M-a oprit politia

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

M-a oprit politia

Sal,

Ma plimbam si m-a oprit politia...deschid geamul...vine la mine
 

"Mai tinerel,tu vrei sa iti desumflu' rotile?Ce tot ma urmaresti ? Ia-o pe strazi."

Eu i-am zis ca nu urmaresc nimic,doar ma plimb.

Am trecut de 2 ori pe langa ei...odata cand am plecat de acasa...si dupa m-am intors sa iau un prieten din zona .

Este normal comportamentul asta? :/
A intrebat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

9 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Normal ca nu este trebuia sa te duci la sectia din zona sa reclami dar poate dupa te prindea in trafic si se lega de ceva...
+2 voturi
A raspuns Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani eu sincer, bagam in viteza si plecam direct la sectie si il reclamam. acel militean este doar un impresar d 2 lei. ar fi fost bn dac ai fi putut sal filmezi. acesta nu e un comportament normal. normal ar fi fost sa se prezinte numele prenumele gradul,apoi sa iti ceara POLITICOS documentele la control apoi sa iti spuna c ai gresit sau daca ai gresit cu ceva in trafic.Asta fara a avea nasu pe sus si crezanduse taticul pamantului.
–2 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Trebuia sa-i spui doar :
Bine, hai salut !
Inchideai geamul si plecai. Nu avea ce sa-ti faca.
.
Salut
:)
.

Comentarii:

A comentat mortyx (10,580 puncte) acum 12 ani cati ani ai? fa tu asta unui politist, sa vad daca scapi fara sa te frece la cap...
A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Cu ce sa ma frece. Ia zi !
A comentat mortyx (10,580 puncte) acum 12 ani pai se lua cu sirenele dupa tine ca nu ai oprit la somatie, deoarece nu aveai cum sa ii dovedesti ca ai oprit...
A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Sa dovedeasca el ca nu m-a oprit. ? Lasa-i ca stiu eu cum sta treaba cu ei.
Salut
:)
A comentat mortyx (10,580 puncte) acum 12 ani sigur ca da...vorbesti  de parca legea e de partea ta tot timpu...
0 voturi
A raspuns TheSketchulator (19,850 puncte) acum 12 ani Trebuia sa-l bagi in pi2da masii si sa pleci. Nu are voie sa te opreasca fara motiv.

Comentarii:

A comentat mortyx (10,580 puncte) acum 12 ani control de rutina...nu trebuie sa aibe motiv...dar comportamentul lui nu a fost deloc potrivit pentru p**a legii, pardon, organul...
0 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Dupa ce am pus intrebarea aici iar m-a oprit...dar nu era tot ala,era colegu' lui:
"-Acest vehicul nu prevede numere?
-Ba da,uitati-va in spate
-Dute de aici cu ea (razand)"

@TheSketchulator:Motivul putea fi de verificare.

Nu aveam cum sa il reclam pt ca el era seful de post...sunt la tzara ,nu sunt in Bucuresti......sunt doi tablagi ,unu agent principal ( I I ) si celalalt agent sef adjunct ( I I I ).
Probabil vroiau sa faca si ei un banutz...si ii incurcam..
0 voturi
A raspuns dadi_t (37,630 puncte) acum 12 ani Mai treci si cu alta ocazie si filmeaza cu ceva comportamentul lor, daca te opresc. Ai tot dreptul. Apoi faci reclamatie in orasul de care apartine satul/comuna.
Si ce daca-i sef de post? E un rahat cu ochi.
0 voturi
A raspuns mc rada (17,220 puncte) acum 12 ani Probabil ca isi astepta fetita si era deranjat, nu cred ca aveai cum sa cobori geamul, erai pe scooter, nu?  E singura varianta plauzibila pentru faza cu desumflatul rotilor :)
 
Data viitoare, in cazul in care uita sa se legitimeze, intreaba-l cum se numeste si, foarte politicos, aminteste-i ca legea prevede ca el sa se legitimeze. Numai sa fi atent sa fi ok cu toate actele si ce mai e nevoie :)

Comentarii:

A comentat AR92KTA (50,130 puncte) acum 12 ani era cu scuteru pe 4 roti si pe langa legitimare, mai trebuie sa aiba si cascheta aia pe cap :) ..
A comentat mc rada (17,220 puncte) acum 12 ani Nu am citit cu atentie...nu am observat ca a deschis geamul.. nu am simtit curentul :)  e vina mea :P
A comentat AR92KTA (50,130 puncte) acum 12 ani nu ai simtit curentul :)) ? ii buna asta :)
+1 vot
A raspuns col (43,630 puncte) acum 12 ani Un asemenea comportament din partea lor este anormal iar replica lor a fost total lipsita de profesionalism.
0 voturi
A raspuns CT-07-BDO (140 puncte) acum 12 ani control de rutina nu mai exista in legislatia tarii noastre de 6 ani da si pt faptul k nu s-au legitimat si ti-a vorbit urat daca erai in regula ai fi putut sa ii faci sa isi dea seama k au gresit da .