4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > oare m-a prins radaru'?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

–3 voturi

Oare m-a prins radaru'?

Mergeam la un meci mai multe masini. Ma grabeam mergand in localitate cu 80-120kmh cred... am ajuns la teren unde mi-au spus cei care au ajuns inaintea mea ca era radar intr-o masina galbena in localitate dupa un pod. Eu nu l-am vazut. Eram la vreo 10 minute in urma celor  care au ajuns primii. Exista radare in masini galbene? Imi vine amenda acasa? O sa-mi ceara sa predau permisu'? Pot sa fac ceva sa reduc/scap de amenda si retinere de permis(daca e cazul)?
A intrebat Mario12mxl (110 puncte) acum 12 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns costinbv (2,240 puncte) acum 12 ani da mai  sunt radare in loganuri galbene...insa la viteza pe care o aveai tu in loc. trebuiau sa vina dupa tine sa te opreasca ca sa iti ridice permisul....oricum nu cred ca mai vin amenzi acasa ca au schimbat astia radarele, si daca chiar iti vine acasa amenda, e doar de plata, fara suspendarea carnetului pt ca nu pe ce perioada sa stabileasca suspendarea

Comentarii:

A comentat julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani Se suspenda permisul celui care a condus(daca este cazul) dupa ce trimiti datele respectivului la solicitarea politiei(vine adresa acasa prin posta sa faci acest lucru) si mai vine o adresa prin care respectivul conducator este invitat sa-si depuna permisul in termen de x zile,dupa care oricum este suspendat din oficiu si daca este prins la volan si verificat in baza de date o sa fie tare "bine" de pielea lui :)
+4 voturi
A raspuns vwgolf19tdi (25,160 puncte) acum 12 ani Daca era radarul in functiune, iti va venii o instiintare iar tu tre sa trimiti datele persoanei care a condus masina in acel moment, dupa care se aplica sanctiunea, respectiv suspendarea permisului.
+1 vot
A raspuns URY2 (3,600 puncte) acum 11 ani in localitate cu 120 km/h?
+1 vot
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani 80-120km? Lasand deoparte faptul ca mergeai cu "incetinitorul" prin localitate, ti se pare ca intre cele 2 viteze prezentate de tine este o diferenta chiar atat de nesemnificativa?! Ba, dar treziti-va odata la realitate, sunt situatii din care scapi daca ai 50 km/h, dar din care mori daca ai 60!