4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > primesc despagubiri?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Primesc despagubiri?

Am fost lovit de o masina inmatriculata in Spania a carui conducator a fost baut si fara permis,masina are asigurare(rca)si carte verde,eu primesc despagubiri(adica mi-o pot face)?
A intrebat baban123 (1,370 puncte) acum 11 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns stefanST (19,540 puncte) acum 11 ani Sper sa n-am dreptate in cazul tau,  dar la noi in Romania daca faci accident si esti beat platesti din buzunar, asiguratorul te trimite la plimbare. Nu stiu ce sistem au asiguratorii straini.
0 voturi
A raspuns alexcristi (8,830 puncte) acum 11 ani nu,din pacate daca este baut asigurarea nu te despagubeste. Repari masina pui facturi,bonuri deoparte de la reparatie si il dai in judecata daca ai paguba mare
+3 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Daca refuza sa plateasca si el si asiguratorul, de cele mai multe ori un caz de acest fel se termina prin salile instantelor de judecata. Trebuie studiata atent, totusi, polita lui de asigurare. Poate, poate ai bafta.
+1 vot
A raspuns baban123 (1,370 puncte) acum 11 ani Eu am fost la astra sa caci ea se ocupa de acest caz si mi-a spus ca ma vor despagubi daca pun la dosar si ANEXA 2 coplectata de politisti!
Cei de la astra au spus ca ma vor despagubi cu tot ca a fost baut respectivul,si pe urma ei(firma) recupereaza bani de la el!
Acuma astept si sper sa nu intervina 'surprize'!