4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Problema pozitionare numar ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Problema pozitionare numar ?

Salut, as dorii sa-mi pun numerele de inmatriculare pe o parte respectiv pe partea stanga (adica sub farul din dreptul soferului) ... asemenea celor de pe alfa romeo insa in legislatie este ceva incert din ceea ce am citit eu.

Scrie doar ca trebuie sa fie conforme cu normele in viguare si inca ceva de ambasade ... etc neinteresant...

________________________

As putea avea probleme cu ITP-ul sau cu RAR-ul in trafic daca le pun intr-o parte prinse in nituri de aluminiu albe ?

Multumesc !
________________________

 

PS: Exista folie de stopuri OMOLOGATA ... ? stiu ca pentru geamuri exista niste timbre insa de stopurile colantate nu am auzit sa fie legale.
A intrebat andre3ey (4,330 puncte) acum 11 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns Nesi (22,750 puncte) acum 11 ani Nu stiu legea exacta, insa stiu ca iti poate da amenda daca nu e montat numarul in locul prevazut de constructor.

uite aici un link, a mai fost o discutie de genu

http://www.4tuning.ro/help/politia-rutiera/numar-de-inmatriculare-49218.html

Cel mai bun raspuns:

+3 voturi
A raspuns stefanST (19,540 puncte) acum 11 ani salut, dupa lege esti obligat sa montezi placutele de inmatriculare in locurile special proiectate de producatorul masinii.
daca pe fata sa zicem ca politistul ar trece cu vederea si nu ti-ar lua talonul, pe spate numarul trebuie sa fie luminat.
despre folie pe stopuri nu stiu ce sa iti spun dar precis sunt colegi pe aici care te pot informa.

Alte raspunsuri: (4)

+2 voturi
A raspuns mannyx (7,640 puncte) acum 11 ani folia nu cred ca e omologata, oricum eu mi-am pus si pe faruri neagra si pe stopuri nu se cunoaste(decat pe semnalizare rosie si a ramas stopul rosu mai putin partea alba pt. mersul inapoi) si pe geamurile fata. m-a oprit mi-a spus ca ma pe faruri si tre sa le fac cv m-a pus sa le dau jos pe cele de pe fata 30% doar si de stopuri nu au spus nimic, oricum te sfatuiesc sa pui rosie decat  si sa folosesti folie nu spray ca daca vor face figuri o poti da jos imediat nu e ca vopseaua, si semnalizari rosii au si masinile americane nu ar fi o mare problema, se gaseste in vitan.

Imagini atasate

Comentarii:

A comentat andre3ey (4,330 puncte) acum 11 ani Eu folie as vrea doar pe triplele din spate sa le inegresc putin ... folia cea mai putin fumurie, pentru proiectoare as alege ceva galben insa nici nu mi-am cumparat inca proiectoarele .

Cat pentru geamuri eu as merge pentru o ionizare nu pentru folie.

Multumesc de sfaturi.
+2 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani nu patesti nimic cu nr pus pe o parte !!! am avut nr pus asa cred ca 3 ani si am fost oprit de cateva ori si nu sa luat de mine pe acest motiv !!!

Comentarii:

A comentat italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani si era si bara modificata cu fibra !!!
+1 vot
A raspuns andre3ey (4,330 puncte) acum 11 ani Si eu voi modifica bara din fata, in spate numarul va ramane la locul lui. Multumesc !
–1 vot
A raspuns dany2good4u (39,820 puncte) acum 11 ani spre deosebire de colegul de mai sus eu ti-as recomanda spray pt stopuri,dar vezi ca exista un spray special pt stopuri,este mai transparent,am avut eu pe masina si nu mi-a spus nimeni nimic,chiar s-a uitat un nene militian la stop,a dat cu unhia pe el sa vada daca e folie si nu a spus absolut nimic.am atasat o poza sa iti faci idee cum erau la mine.semnalizarile fara erau chiar mai inchise...

Imagini atasate

Comentarii:

A comentat andre3ey (4,330 puncte) acum 11 ani Salut, foarte frumoasa masina insa eu nu vreau stopuri chiar atat de negre, ale tale mi se par chiar prea negre, eu le vreau doar foarte putin fumurii insa sa se distinga tripla cum este ea din fabrica. Am vazut la cineva din zona unde stau si cred ca am sa-l intreb. Multumesc mult de sfaturi !