4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > RCA in vederea inmatricularii?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

RCA in vederea inmatricularii?

Salut. De curand mi-am achizionat o masina SH de la o persoana fizica iar masina este inmatriculata. As dori sa imi fac RCA-ul pe numele meu si as dori sa stiu daca pot sa il fac pe cel normal sau pe cel in vederea inmatricularii. Avand in vedere ca masina este deja inmatriculata dar trebuie doar sa o transcriu. As dori sa stiu sigur daca pot achiziona rca normal, sa nu fac o prostie.
A intrebat bizrox (120 puncte) acum 9 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 9 ani o faci pe numele tau in vederea inmatricularii,dupa inmatriculare te duci sa iti treaca noul numar de inmatriculare pe ea.

Comentarii:

A comentat bizrox (120 puncte) acum 9 ani Chiar daca pastrez aceleasi numere trebuie facu rca-ul in vederea inmatricularii?
A comentat onprivat (140 puncte) acum 7 ani buna ziua, am luat un opel corsa cu asigurarea expirata si persoana vrea sa isi tina numerele de inmatriculare.... eu daca fac asigurare acum cand o transcriu pe mine si iau alte nr nu o sa ma puna sa o fac din nou? ma ajutati va rog cu raspunsu
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani Daca in timpul valabilitatii RCA-ului o transcrii atunci o faci pentru inmatriculare ( fara nr. de inm. ). Daca nu o transcrii momentan ( cat timp va fi RCA valabil ), atunci o faci normala pe tine.
Mai pe scurt, dara o faci pe 6 luni, iar in aceste 6 luni o transcrii, atunci o faci pt. inmatriculare, daca nu, atunci pe tine normala.
0 voturi
A raspuns onprivat (140 puncte) acum 7 ani cea mai ieftina asigurare este la CARPATICA 715 LEI.... din ce am inteles eu sar putea ca firma sa dispara daca fac asigurarea la ei o sa ramana bani pierduti sau ce se intampla?