4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Retinere permis in Germania?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Retinere permis in Germania?

Salut.Inluna februarie 2014 tatalui meu i s-a retinut permisul in Germania din cauza ca a fost prins la volan.Problema e ca nu i-a dat nicio dovada,nicio hartie,nimic.M-am interesat in Romania si in baza de date de aici el figureaza cu permisul.Stie cineva procedurile din Germania n situatia asta? Daca il da pierdut,am inteles ca nu e nicio problema,ina daca vine totusi cevadin Germania,poate primi dosar penal cu neincepere.E posibil?
A intrebat alexika (3,670 puncte) acum 9 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani A fost prins la volan?Pentru asta sa fie permisul oare?Daca nu primesti in 30 de zile nimic,poti sa il declari pierdut.Sau pot verifica cei de la drpciv daca este sau nu la nemti.

1 Raspuns

0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani Te duci frumos la regimul de inm. si permise auto, dai de o bere la vreunu si il verifica daca apare si cum apare in Ro respectiv si De.
Daca nu apare cu el suspendat.................. da-l pierdut si la revedere !

Comentarii:

A comentat alexika (3,670 puncte) acum 9 ani Am fost in Romania,Braila mai exact si aici in tara figureaza cu permisul valabil.adica nu il are suspendat.