4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Salut. Stie cineva daca orele ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Salut. Stie cineva daca orele de condus din cadrul scolii pot fi facute inainte sa implinesti 18 ani?

A intrebat ChrisDragos (140 puncte) acum 8 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 8 ani Salut, poti sa incepi scoala mai devreme, dar nu poti sa dai examenul mai devreme de 18 ani si o luna. Oricum nu vei reusii, teoretic o luna e considerata scoala (30 de ore, o ora pe zi), si din moment ce termini scoala depui dosarul si mai dureaza si acolo doua saptamani.

In concluzie mai devreme de 18 ani si doua luni impliniti nu o sa ai carnet, concentreazate mai bine pe a lua carnetul din prima, daca pici mai adaugi o intarziere de 3 saptamani minim.

Comentarii:

A comentat ChrisDragos (140 puncte) acum 8 ani Intrebarea mea era alta. Voiam sa stiu daca poti face alea 30 de ore cu instructorul inainte sa ai impliniti deja 18 ani. Cineva mi-a zis ca a trebuit sa astepte sa-i implineasca, ca sa il ia instructorul la condus (terminase orele de legislate si luase "mini-sala"). Asta anul trecut.
Mersi oricum de raspuns.
+1 vot
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 8 ani Da poti face scoala mai devreme .

Eu m-am inscris la scoala cu 3 luni mai devreme sa implinesc 18 ani , mi-am facut buletinul la 17 ani jumate ( deoarece il pierdusem ) , si la 18 ani si 8 zile am luat permisul ...bafta la sala

Deci poti sa te inscrii la 17 ani si 9 luni
0 voturi
A raspuns greta (460 puncte) acum 8 ani Da, poti :) sa te inscrii mai devreme la scoala de soferi. Dar nu cu un an inainte, nu cu asa mult timp, cred. Mai poti sa faci chestionare in avans, eu am facut pe http://drpciv.odat.ro/ sunt fix la examenul oficial. Si eu m-am inscris in avans la scoala de soferi, dar numai cu o luna. Bafta! Sa iei carnetul din prima!