4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Transfer Bonus pe RCA masina n...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Transfer Bonus pe RCA masina noua?

Salutare la toata lumea. Recent mi-am luat alta masina si ma gandesc la posibilitatea de a incheia RCA-ul astfel incat sa beneficiez de clasa bonus (am ajuns la B9) de la vechea masina. stie cineva concret daca se poate si cum ar trebui procedat? Mentionez ca n-am avut niciodata nici un eveniment rutier si nici masina noua nu a fost implicata in vreun accident.
A intrebat flaviuf (3,790 puncte) acum 10 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

–3 voturi
A raspuns DAI EXPERT (146,100 puncte) acum 10 ani Si la aia noua tot b9 o sa ai cel puti asa a fos pana acum!

Cel mai bun raspuns:

+2 voturi
A raspuns hexis86 (9,020 puncte) acum 10 ani eu stiu ca pleci de la B0.Adica de la inceput,pentru ca la Romanica asigurarea se face pe masina si proprietar,nu doar pe proprietar.
Cineva sa ma corecteze daca am gresit.

Alte raspunsuri: (1)

+1 vot
A raspuns untergraben (11,800 puncte) acum 10 ani Vei pleca din B0 daca masina noua nu a avut nici un accident.Lucrez in domeniu stiu exact despre ce este vorba.

Comentarii:

A comentat DAI EXPERT (146,100 puncte) acum 10 ani Pai si tata cum a facut sa aiba b9 pe un autoturism a carui proprieter este din 2009!
A comentat untergraben (11,800 puncte) acum 10 ani Nu stiu "Zeule",intreaba-l pe dumnealui cum a facut.
Treaba sta in felul urmator:El are B9 pe seria de sasiu a masinii ,nu avea cum sa faca dauna daca mergea cu tramvaiul!Logic nu??
Si la fel de logic este ca nu are cum sa-si pastreze bonusul acumulat pe seria respectiva de sasiu pentru o masina noua .
A comentat DAI EXPERT (146,100 puncte) acum 10 ani Aici nu este vorba nici de zeu nici de tramvai logic ar fi fost dupa spusele tale sa aiba b4 nu b9 ma gandeam ca obtin un raspuns coerent in fine o sa ma interesez la o firma de asigurari!
A comentat untergraben (11,800 puncte) acum 10 ani

editat de untergraben acum 10 ani

Sa revii sa ne luminezi si pe noi
A comentat DAI EXPERT (146,100 puncte) acum 10 ani Pai din 2009 si pana acum trebuia sa aiba b4 daca pleca de la b0 oricum vad ca cam ai chef de caterinca hai sa o lasam balta!
A comentat untergraben (11,800 puncte) acum 10 ani Asta ca sa te lovesc in blazonul tau de "EXPERT" si ca sa.ti arat ca vorbesti in necunostinta de cauza.......B-ul creste cu  2 pe an si cu 1 pe jumate de an deci in 4 ani si jumatate cat iese??
2X4 +1 =9 nu 4!!!
Deci tatal tau a plecat tot din b0 domnule EXPERT .
Asa ca eu zic sa vorbesti doar cand esti sigur de ce spui ...nu de alta dar mai dai de vreunu ca mine NE-EXPERT care te zboara din ghete.
Bafta !
A comentat DAI EXPERT (146,100 puncte) acum 10 ani

editat de DAI acum 10 ani

Prietene nu vorbesc in necunostinta de cauza eu am afirmat ca are 4 ani si este in b9 iara calculule te las pe tine sa le faci ca pa mine nu ma intereseaza iara pa un neexpert ca tine il las sa faca calcule dinastea cu ghete la grupa mica ca mie mi-auramas mici si pacolo pa sus nu mai minca ce borasti  lasa sa vada lumea ce scrii stai linistit ca sun apsolut sigur de ceea ce spun asta ca vad ca-ti arde rau da tot da caterinca cu usaru ala da fatada...!!
A comentat untergraben (11,800 puncte) acum 10 ani

editat de untergraben acum 10 ani

La oii ba tarane !!!dupa ce ca esti extrem de  greu de cap... mai esti si analfabet.
A comentat DAI EXPERT (146,100 puncte) acum 10 ani

editat de DAI acum 10 ani

............
A comentat untergraben (11,800 puncte) acum 10 ani Du-te si suge-o la un boschetar ,pleaca de aici!! mars!!ne faci scarba cu mirosul tau de transpiratie
A comentat DAI EXPERT (146,100 puncte) acum 10 ani

editat de DAI acum 10 ani

............
A comentat DAI EXPERT (146,100 puncte) acum 10 ani

editat de DAI acum 10 ani

............
A comentat MARIUSADRIANCOMAN (170 puncte) acum 7 ani Stiu ca a trecut ceva timp de cand ai scris mesajul dar chiar si asa meriti sa fi pus la punct mai ales ca te bateai cu pumnul in piept asa cum multi dintre cei ce incheie asigurari o faceau si o mai fac inca. Bonusul se transfera la noua masina conform legislatiei care era valabila si atunci cand tu credeai ca erai destept ......"lucrez in domeniu stiu exact despre ce este vorba".......deci nu prea stiai nimic si mai puneai la respect si pe altii.Va durea ca acel comision ce va revenea devenea mai mic odata cu pastrarea bonusului.