4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > ALFA ROMEO > ce parere aveti de alfa romeo ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Ce parere aveti de alfa romeo gt diesel?

ca masini sunt bune? ca de frumoase sunt si interior si exterior
A intrebat alexichim (2,420 puncte) acum 10 ani in categoria ALFA ROMEO
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Salut!
Specifica si care versiune de motor,am condus 1,9jtd 130 de cai(sau 135...),putin cam multa galagie in habitaclu la turatii inalte si bineinteles,mestecatul de viteze specific diesel.pentru asa o masina,as recomanda benzina fara discutii.
Dpdv al 'feeling-ului' depaseste cu mult alte masini din acei ani,sta foarte bine pe roti la viteza mari,in curbe stranse sta la fel de bine.Interiorul are totul pus la locul lui,pozitia la volan precum si comenzile sunt foarte ok.
Fiabilitatea este specifica,ii dai ce ii trebuie cand ii trebuie nu iti face probleme.Nu uita ca un diesel trebuie 'condus',fara schimbari la consum,fara suprasolicitari exagerate si nu o sa ai nici o problema.

Comentarii:

A comentat alexichim (2,420 puncte) acum 10 ani 1.9 de 150 de cai acuma nu stiu daca e jtd mjt sau jtdm..am condus si eu ieri masina de tras trage in draci adica e o masina sportiva ..dar pe mine ma preocupa starea motorului ca cica celelalte alfe pana in 2004 sau 2005 varza cu ele
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani 150 cai e varful pentru 1,9jtdm.Sunt varza deoarece nu au fost ingrijite si e 'o vorba in popor' ca italiencele nu sunt prea fiabilite.Verifica sa nu iti scoata fum(negru sau albastru) si daca ai cum sa ii faci un log in mers ar fi ideal inainte de cumparare.
A comentat alexichim (2,420 puncte) acum 10 ani pana la vara am timp sa ma gandesc si documentez ,,eu ma gandeam la un audi a3 un a4, golf5, seat leon fr si alfa gt toate 2004 2005 si pe ultim-ul loc ar fi un bmw 320 ..care e mai buna
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani La discutiile intre branduri nu intervin,depinde de ce iti place,ce nu iti place la diversele marci/motorizari.
Audi/seat sunt acelasi lucru,nu imi pot da cu parerea(fan Mercedes,posesor de Smart).
–1 vot
A raspuns DAI EXPERT (146,100 puncte) acum 10 ani interior ok. exterior si mai ok. lasa de dorit motorizarea si electronica cu trecerea timpului si a nr. de km. mai ales pentru pomparea maxima de 150 de cp.

Comentarii:

A comentat radu_mihai (5,740 puncte) acum 10 ani vorbesti din reviste porno, habar nu ai ce spui...
A comentat DAI EXPERT (146,100 puncte) acum 10 ani prietene vorbesc pentru ca am avut deja o masina italiana si actual detin doua !
+1 vot
A raspuns radu_mihai (5,740 puncte) acum 10 ani Iti vorbesc din calitate de posesor de GT diesel... masina e fantastica si nu are alte probleme decat cele clasice pentru orice diesel... turbina, volanta/ambreiaj, EGR, filtru de particule, etc...
Daca ai posibilitatea sa cheltui ceva in plus mai bine cumpara una ingrijita cu istoric eventual. Daca o sa cumperi una la limita pretului o sa incepi sa vorbesti de rau alfa romeo, cum fac cei de mai sus. Motorul este tanc, foarte robust, fiabil si rezistent la "abuz". Iti urez succes!

Comentarii:

A comentat DAI EXPERT (146,100 puncte) acum 10 ani pai daca te lauzi ca ai da unde si pana unde are a ta filtru da particule??
A comentat radu_mihai (5,740 puncte) acum 10 ani pai are... de la mama alfa si pana la tata romeo, intelegi acum?
A comentat DAI EXPERT (146,100 puncte) acum 10 ani daca e asa cum zici atunci felicitari!
0 voturi
A raspuns adialbu80 (140 puncte) acum 7 ani eu am una din 2008 da e super recomand cu incredere