4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > Alte marci > Abia am luat permisul si vreau...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Abia am luat permisul si vreau sa imi cumpar masina SH ,pretul maxim fiind 2000 euro. Recomandari ?

Vreau sa circul cu masina in timpul facultatii prin Bucuresti,si nu vreau sa fie o masina electrica pentru oras , vreau sa circul si pe distante mai lungi cand imi permite timpul. Volan pe dreapta,de preferat cu 4 portiere dar e ok si cu doua.
A intrebat elisei97 (120 puncte) acum 8 ani in categoria Alte marci
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns speed67 (630 puncte) acum 8 ani daca vrei masina care sa o intreti ieftin , pentru inceput , un logan e bun si la drum lung si in orasi .
Daca vrei putin mai de fite ei un renault megane 2 1.6 16v  consuma putin si in orasi si in afara .(ai grija daca iti ei renault la partea electrica , sunt facute prost , ca sa verifici te uiti la baterie ,in spate la stopuri are un capac il dai jos si vezi daca e ars ceva sau intelenit , si langa baterie e ceva de  curent desfaci aia se da jos usor , si vezi sa nu fie cumva vro mufa mai aiure ,Daca totu e ok merita sa ei ) trage si bine , mai ales 1,5 diesel dar ca sa nu ai probleme cu pornirea iarna recomand benzina
Nu iti recomand masni cu tractiune spate gen bmw mazda etc . sunt foarte greu de controlat cand derapezi .
0 voturi
A raspuns speed67 (630 puncte) acum 8 ani Iti spun asta pentru ca la inceput  sa fiu sincer eu am luat un audi a6 3000 (pentru ca am avut bani si am aruncat in sus si in jos )  am mers cu el 10.000 km am bagat in el ( consumabine benzina schimb ulei, placute de frana , anvelope , asigurare ,itp, baterie ) vreo 2500 euro  doar ca sa ma plimb . Masina fiind loata  de varamiu nou nouta arata super  . Eu o vand . Si pe urma am luat un renault megane 2 1.6 16v  verde inchis geam fumuri  tv,dvdplayer sistem boxe boss  full obtion  si am dat 2500 euro pe ia  la 130.000 merita .
+1 vot
A raspuns fazzy (13,220 puncte) acum 8 ani Salut
In primul rand trebuie sa te gandesti la costurile de intretinere pe viitor si problemele care ar putea sa apara dupa cumpararea masini . La faza cu volanul pe dreapta nu iti recomand pentru ca am avut eu o masina de genul si este mai dificil de condus, intradevar dupa un timp te obisnuiesti dar totusi ramane si reprezinta o problema mai ales tinand cont de faptul ca esti la inceput si mai ales ca o sa faci orasul aproape zi de zi .