4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > Alte marci > Trece R.A.R-ul ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Trece R.A.R-ul ?

am gasit o masina buna la bani putini si ma intrebam daca trece r.a.r-ul cu parbrizul putin fisurat in colt.... am auzit de la unii ca trebuie schimbat ca altfel nu te trece.  Daca stiti va rog sa-mi raspundeti.
A intrebat DariusZic (6,040 puncte) acum 11 ani in categoria Alte marci
Distribuie pe Facebook

9 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns Alyn1993 (2,430 puncte) acum 11 ani asa stiam si eu ca nu trece :D ca am vrut sa cumpar si eu un tico tot cu parbrizu fisurat si mia zis proprietaru k trebuie neaparat sa schimb parbrizu k altfel nu pot trece Rar-u :D..
+1 vot
A raspuns Cezar1 (5,680 puncte) acum 11 ani in iarna am avut eu itp-ul si nu a vrut baiatul de acolo sa ma treaba pentru ca iesea in poza fisura parbrizului,ce e drept era destul de mare.
Daca nu e destul de mare fisura e posibil sa te treaca,trebuie sa vorbesti.
Dai si tu 100 lei si scapi de tot stresul :)

Comentarii:

A comentat DariusZic (6,040 puncte) acum 11 ani fisura e intr-un colt de jos si in poze nu o obervi deloc sper sa ma treaca si daca e problema mai dau si eu ceva
+2 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani lasa si tu ceva in scrumiera
+1 vot
A raspuns vyrus_20 (24,370 puncte) acum 11 ani decat sa lasi 100lei in scrumiera pentru un parbriz gandeste'te mai bine si schimba'l cu unu nou ...acum depinde si de masina . asta iarna am patit la fel aveam o fisura mica si  am preferat sa iau un parbriz nou la 280 lei cu tot cu montaj si am rezolvat problema  treceam si cu el asa ca il cunosc pe inginerul de la statie. am trecut itp'ul fara stres am parbriz nou fara zgarieturi fara fisuri si sunt multumit .
+1 vot
A raspuns Synck (4,050 puncte) acum 11 ani Acum o saptamana am facut itp-ul la masina cu 3 fisuri pe parbriz, si tot sa putut rezolva. Mi-a facut poza la masina cu capota ridicata.
+1 vot
A raspuns lawrentziu18 (9,790 puncte) acum 11 ani oricum o sa il inlocuiesti la un moment dat, deci schimbal si scutesti bani de spaga.
0 voturi
A raspuns DariusZic (6,040 puncte) acum 11 ani problema e ca masina e aixam si cam greu gasesc parbriz pt asa ceva

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani daca nu e mai mare de 30 cm si nu e in campu vizual nu ai problema,si dai si tu 20 de lei la ala acolo nu e nevoie de 100 de lei,eu aveam stopuri negre tun,parasolar pe jumate de parbriz toba sport si xenoane si m-a trecut cu 40 de lei :))

Comentarii:

A comentat BUSTY (100 puncte) acum 11 ani GRESIT EU LUCREZ LA RAR ... NU TRECE TESTUL !
AM UN OPEL EXEMPLAR DAR CU O FISURA DE PIATRA SI A TREBUIT SA SCOT 5 MILIOANE SA POT FACE RAR EVIDENT INLOCUIREA PALBRIZUL.INCERCATI SA FITI EXEMPLE NU GUNOAIE...

Alte raspunsuri: (1)

+1 vot
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 11 ani Camuflarea crapaturilor se face in felul urmator:
se toarna apa pe parbriz cu o sticla de sus si se fac pozele imediat. acele suvoaie de apa mascheaza perfect crapaturile. dai o atentie la ITP ca stiu ei toate smecheriile stai linistit.

Comentarii:

A comentat URY2 (3,600 puncte) acum 11 ani nu mai merge cu smecherii la rar,au intrat in ei rau de tot si bine lea facut.