Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Top utilizatori 30 de zile

Vezi restul topului »

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

La un audi a4 b5 1.9 tdi 90cp are o problema la rece porneste bine iar dupa ce se incalzeste porneste greu si scoate fum

Scoate fum negru dupa ce se incalzeste si porneste greu, la rece nu are nimic. Ce ar putea sa fie?
A intrebat Piti696 (150 puncte) acum 7 ani in categoria AUDI
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns apogee (190 puncte) acum 7 ani exista un sensor de temperatura care atunci cand se defecteaza ,da acest comportament.este undeva sub EGR.sta in antigel...se vede usor la simpla ridicare a capotei ,din partea dreapta a masinii.fumul si faptul ca porneste greu la cald se datoreaza unui amestec gresit de aer si combustibil,in conditiile de temperatura reale..el citind temperatura eronat.
schimba l cu unu nou ..de preferat fabricat de febi(original audi) si o sa vezi diferenta..
succes
+1 vot
A raspuns ionut_ktm99 (3,200 puncte) acum 7 ani salut, te poti uita la senzorul spus de cel dinaintea mea si ca sa il verifici faci scoti mufa masori valoare si la cald si la rece si te uiti in autodata cam ce valori in ohm sau kohm trebuie sa dea la anumite temperaturi si iti dai seama daca e bun , sper ca am fost de ajutor :)
0 voturi
A raspuns Gaga04 (1,800 puncte) acum 6 ani Nu e de calitate uleiul!
0 voturi
A raspuns bn64and (180 puncte) acum 6 ani ...schimba garniturile la pompa de injectie...la cald se dilata si nu mai etanseaza cum trebuie, pierzand presiunea din pompa si la urmatoarea pornire necesita invartirea motorului mai mult pentru presurizare
0 voturi
A raspuns mariusuniversalu07 (140 puncte) acum 3 ani Salut,am si eu o problema la un audi a4 din 95 1600cmc.pe drum sa stricat pompa de apa...si mia urcat uleiu la 130grade.. Am schimbat pompa.de apa,si de 2 zile am.supa pe buson de la ulei ,imi scoate fum alb ,si abea porneste ,,parerea mea e garnitura de chiuloasaa...alti mia zis ca e racitoru de ulei ..
0 voturi
A raspuns annamaria00a (210 puncte) acum 1 an pierde presiune in pompa de inalta!  combustibil