4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > BMW > bmw 318is jante 18" presiune a...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Bmw 318is jante 18" presiune aer la roti?

salut!

ce presiune de aer imi trebuie la jante de 18" ...?

Imagini atasate

A intrebat cristy_vicol (720 puncte) acum 11 ani in categoria BMW
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns ap3cik (23,590 puncte) acum 11 ani de obicei 2 atmosfere, dar vezi ca pe stalpul usii de la sofer ai un ,,abtipild" unde scrie dimensiunea rotilor si presiunea necesara in functie de incarcatura asta in cazul in care ai cauciucurile normale si nu le-ai schimbat.

Comentarii:

A comentat Robert-323 (62,980 puncte) acum 11 ani nu e logic ca le-a schimbat? odata ce a specificat, ti-a facut si poze...
0 voturi
A raspuns ap3cik (23,590 puncte) acum 11 ani Robert-323 e logic sa stii si cata presiune sa bagi in roti da se pare k nui logic pentru toata lumea asa ca nu te mai alarma!Sau era greu sa se duca in vulcanizare sa ii umfle rotile?Ar trebui sa stie si singur ce se intampla daca roata e prea umflata sau prea desumflata da nici asta nu stie se pare asa k nu ma lua tu cu logica ta!In loc sa critici pretenas mai bine ii raspundeai omului cum credeai tu ca e mai bine ca nul ajutasi ca te luasi de mine,ok???ciusss

Comentarii:

A comentat Robert-323 (62,980 puncte) acum 11 ani ce te agiti asa ma, tu crezi ca presiunea se baga asa dupa ochi? rotile se umfla luand in calcul greutatea masinii si specificatiile anvelopei, nu se baga 2 atmosfere ca la dacie si peste cateva luni se trezeste ca s-a tocit prematur sau i-a distrus suspensia. Daca stiam sa ii raspuns ii spuneam exact dar daca nu stiu mai bine tac, nu sa-i spun alte tampenii sa-l incurc, asa ca citeste si tu ce scri inainte sa dai click pe ,,Raspunde"
–2 voturi
A raspuns sLi4bmw (3,330 puncte) acum 11 ani citeste pe gume ca scrie
–2 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani 2.3 cred la balonul ala mic
+1 vot
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Baga 2 bar fata-spate si n-ai treaba. Mai important este sa ai presiunea egala intre rotile care se afla pe aceeasi axa. In general eu merg cu 2.1 pe fata si 2.0 pe spate. Numai bine!