4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > Salut, este vb despre rotile u...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Salut, este vb despre rotile unui BMW 318 , ce se întîmpla dak ii pui alte roti dekt ale ei? Jante m sport?

Salut, este vb de un BMW 318, din 1999, nu stiu mai exact cum s formulez întreb, totuși cred k cineva își va da seama despre ce este vb, si poate îmi da un sfat, tocmai am achiziționat aceasta mașină, iar eu sint un fanatic al mărci BMW, e de ajuns s îmi plak o masina si gata o cumpăr, ceva de genul, ff puțin relevant acest aspect, insa nu prea ma pricep la ele, privind întreținerea ei, etc, deci, masina are jante sport , iar un prieten mi- a spus k masina nu suporta aceste jante, cu, cauciucurile mai late, am văzut o grămadă de BMW uri cu acest tip de jante, îmi poate da cineva un sfat? Mie îmi plac aceste jante dar sunt nedumerit, mi- a spus k in timp voi avea probleme cu caseta de direcție din cauza acestor roti? Km asta a fost , sper s primesc un sfat de la un cunoscător. Mulțumesc.
A intrebat montanatoni75 (220 puncte) acum 6 ani in categoria Intretinere auto
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns autodre (13,570 puncte) acum 6 ani Articulațiile suspensiei sunt mai solicitate,  într-adevăr,  deci se vor uza puțin mai devreme,  însă, avem avantajul stabilității și aspectului :)
Dacă ar fi al meu, le-aş lăsa așa
0 voturi
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 6 ani la masini din 99 pica caseta si in garaj.
masina ta vine din fabrica cu 195 65 15, daca pui 225 45 17 o sa iti creasca consumul cu 1l si o sa scada demarajul.
Ca avantaje va fi mai stabila si franele sunt mai eficiente, daca ai amortizoarele bune.

Nu e nevoie sa le schimbi daca nu te afecteaza consumul de carburant.
0 voturi
A raspuns nickbudui (42,360 puncte) acum 6 ani Acum daca stam sa ne gandim sunt multe masini cu jante mai late vara !eu zic ca esti ok cu 225/45/17 cu cauciucuri bune, protectie janta.(ar trebuii omologate RAR)
Iarna ar trebuii sa mergi pe ce este recomandat de producator 195/65/15; au carne mai multa si atenuiaza altfel gheata si zapada ...
0 voturi
A raspuns montanatoni75 (220 puncte) acum 6 ani Din nou revin, va mulțumesc tuturor pt sfaturi, unde mai exact as putea s vb cu cineva dintre voi de aici, sunteți cunoscători, eu sunt doar un nu stiu cum s spun , ,,, fanatic, ,,, masina se afla in România iar eu sunt in altă tara, de aceea nu pot da mai multe detalii despre ea, dar poate pot trimite o poza cu ea si cu jantele ei, așa sigur cineva imi va spune ceva sigur, miji de scuze , nu vreau s deranjez cu nebunelile mele, dar vreau s fiu sigur .  ma puteți contacta p Mees fb, Toni Antonio   , mulțumesc mult pt înțelegere.