4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > BMW > cum se poate da jos emblema ( ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Cum se poate da jos emblema ( fara sa o rup) bmw e36

e vorba desper emblema fata, pentru ca s-a exfoliat(arata ff urat) si as dori sa o dau jos sa o vopsesc, sau alta solutie daca stiti (fara investitii) e bine venita, mersi

A intrebat Zeull (700 puncte) acum 12 ani in categoria BMW
Distribuie pe Facebook

10 Raspunsuri

+4 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Acea emblema este prinsa in 2 "cuisoare" care intra in niste dibluri de plastic.Poti incerca cu o surubelnita si o bucata de carton.Pui bucata de carton ca sa sprijini surubelnita fara sa zagarii si dupa bagi capul surubelnitei sub emblema si tragi.

Comentarii:

A comentat turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani prin metoda asta o indoi.
A comentat antonio.carsa (58,300 puncte) acum 12 ani nu se indoaie ca e de plastic
0 voturi
A raspuns Zeull (700 puncte) acum 12 ani si o pot vopsi in culoarea masinii? ca s-a exfoliat destul de tare ...
+2 voturi
A raspuns dany2good4u (39,820 puncte) acum 12 ani pai ii poti face ce doresti...desi mie unu mi s-ar parea mai interesant daca ai colantao cu cv imitatie carbon sau pur si simplu ai vopsio neagra...bineinteles e doar parerea mea...si sa o dai jos, faci cum a spus alex doar ca faci asta alternativ...ba pe o parte ba pe cealalta..si merge...eu asa am scoso doar ca de pe spate..
0 voturi
A raspuns florin-cugir (840 puncte) acum 12 ani dc sa o dai jos sa o vopsesti? pune hartie in jurul ei lipita cu banda de hartie si o vopsesti si nu risti nici sa indoi nici sa rupi suporti

Comentarii:

A comentat Zeull (700 puncte) acum 12 ani da, numai ca trebuie sa dau cu smirghelu pe ea sa o exfoliez toata
+2 voturi
A raspuns turturik (3,800 puncte) acum 12 ani aplici nijte banda de hartie adeziva pe langa emblema.. dupa care ridici usor cu o surubelnitza --- [dreapta] din stanga si din dreapta emblemei.. si nu o sa se strambe deloc..
+1 vot
A raspuns paull (160 puncte) acum 12 ani Poti incerca sa o scoti afara cu un card sau cu o cartela, sau poti aplica peste un autocolant cu sigla BMW chiar peste sigla veche.
+3 voturi
A raspuns teodtc (490 puncte) acum 12 ani Cand e vorba de sigle lipite sau de genul asteia cu piteni de prindere eu le scot cu o ata sintetica folosita la cusut chigi (spre exemplu baretele de la rucsaci se cos cu astfel de ata).

In primul rand pune-ti niste manusi sau ia niste carpe in maini. Ata este foarte dura si trebuie sa ai grija sa nu te taie la mana. de preferat varianta cu carpa ca iti raman degetele libere si o poti lasa repede din mana.

Vei taia 2 bucati de circa 50 cm si dupa ce o prinzi bine de capete incerci sa o impingi usor sub sigla cu unghia. Apoi tragand stanga dreapta de capete inspre partea opusa siglei ca sa intre bine sub ea.

Daca tragi foarte repede poti strica si vopseaua pe laturi asa ca incearca sa tragi usor.

Dupa ce ai dus prima ata pana la mijloc si s-a proptit in pintenii siglei o iei pe a doua si repeti operatia in partea diametral opusa.

Cu amble ate introduse sub sigla prinzi de capete bine si tragi. Sper sa nu se sparga ci sa iasa usor.

Succes.

Cel mai bun raspuns:

+8 voturi
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 12 ani salut. o scoti cu o surubelnita frumos ca sa nu o zgarii pe margini. NU SE INDOAIE! E de plastic si nu are cum. in cel mai rau caz o zgarii pe margine sau ii rupi ghidajele altceva nu poti sa-i faci. apoi o vopsesti sau o duci la un designer sa ti-o aranjeze intr-un stil unic sau te duci la dezmembrari auto si iti cumperi alta cu 20-30 lei si o pui sus. am schimbat pana acum o multime si nu e deloc greu. joaca de copii

Alte raspunsuri: (2)

0 voturi
A raspuns rishpi (150 puncte) acum 12 ani Emblema o poti da jos cum au spus si ceilalti, orice varianta e corecta atata timp cat esti atent. Eu mai am o varianta de a da jos sigla: am un instrument de tehnica dentara care pe un capat are un fel de lingurita iar pe celalalt o lama destul de subtire dar foarte dura, cu care poti intra incet sub semn de jur-imprejur si sa il ridic putin cate-putin fara sa deteriorezi semnul si sa rupi lama. Deci poti folosi si un cutit mai subtire dar dintr-un otel mai rezistent.

Cat despre vopsit, personal nu sunt pentru. Cum ziceau si ceilalti poti sa cauti una din dezmembrari, sau o varianta pe care o prefer eu si pe care am aplicat-o la un prieten tot la BMW e sa cauti in piata(s-ar putea sa gasesti) ori sa iti faca cineva emblema pe marime dar sa o acopere cu ceara sintetica transparenta(e super flexibila si foarte rezistenta) pe care mai apoi o lipesti cu adeziv "Bison" din 2 tuburi(e mai bun ca poxipol).
0 voturi
A raspuns b2 (250 puncte) acum 12 ani O poti infolia cu folie de carbon.. si arata extrem de bine. costuri de maxim 10 lei.. si iti ramane si pentru altceva.