4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Cum pot sa dau jos emblema cu ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Cum pot sa dau jos emblema cu "Skoda" si scrisu "fabia 1.4mpi"

Ati dat vrunul emblema de pe  portbagaj cu skoda, marca si modelul ("Skoda", fabia 1.4mpi?Cu ce ati dat.o?Raman gauri ceva..

Imagini atasate

A intrebat george_2smekeru (7,670 puncte) acum 12 ani in categoria Tuning
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Ornamentele sunt atasate cu banda dublu adeziva.Cu un spaclu se indeparteaza foarte usor,iar elementele ramase se pot curata facil cu benzina/diluant .Sub sigla Skoda,este o adancitura.

Cel mai bun raspuns:

+14 voturi
A raspuns bau88g3 (15,780 puncte) acum 12 ani sa nu te apuci sa dai jos emblemele cu spaclu,surubelnita dreapta(indiferent cat de subtire e aceasta),cutter etc. pentru ca risti sa zgarii hayonul si asta e deja o problema costisitoare!Cel mai simplu si usor : legi de doua surubelnite sau de doua chei inelare(prin inel) niste guta(struna) de pescuit mai rezistenta dar nu prea groasa dupa care treci cu guta pe sub toata suprafata emblemelor de la un capat la altul!Succes si sa auzim de bine!

Comentarii:

A comentat george_2smekeru (7,670 puncte) acum 12 ani Mersi pentru sfat. Tu ai incercat? ti-a iesit?au ramas urme ?
A comentat bau88g3 (15,780 puncte) acum 12 ani sunt tinichigiu,am dat cu sutele asemenea embleme lipite cu banda dublu adeziva(nu ma laud!)o micuta problema o sa ai la emblema cu semnul "Skoda" pentru ca nu este la fata cu hayonul ci ingropata dar cu putina rabdare iese si aceea!daca doresti o mana de ajutor cu cea mai mare placere ne intalnim si te rezolv,asta ca sa ai siguranta ca le da jos cineva care a mai facut asta!indiferent ce folosesti ca sa le scoti raman urme de banda dar cu struna/guta nu se zgarie tabla,lacul,vopseaua!iti mai vand niste ponturi in privat..add :  cata_bau_88   si vorbim acolo
A comentat george_2smekeru (7,670 puncte) acum 12 ani Am cumparat de la carrefour un tub de polish(8 lei) ... Daca dau cu el cred ca se curata acele urme de la banda. Am incercat pe vopsea si am scos cateva zgarieturi.
A comentat bau88g3 (15,780 puncte) acum 12 ani nu!sa nu faci asta!inainte sa dai polish de luciu trebuie sa cureti cu o laveta sau cu o carpa de bumbac imbibata in diluant(sa nu o uzi excesiv) banda dubulu adeziva care ramane pe hayon!daca nu gasesti o carpa de bumbac incearca cu servetele de bucatarie din hartie!sa nu torni diluant direct pe tabla!spor la treaba!

Alte raspunsuri: (5)

0 voturi
A raspuns rapidistu99 (5,610 puncte) acum 12 ani vezi ce ii faci...asa k atentie mare
+1 vot
A raspuns ElPadrino (2,160 puncte) acum 12 ani chiar daca o sa dai sos emblema fara robleme e posibil sa se fada urme deoare ce sub ebplema vopseaua s-a matuit si se vede exact pe urma la scris,poti sa iti dai sema ce a fost scris pe emblema

Comentarii:

A comentat bau88g3 (15,780 puncte) acum 12 ani nu se matuieste ceea ce nu este batut de soare sau care nu intra in contact cu praful!deci locul unde este pusa emblema dupa ce il cureti de banda cu diluant si ii dai un polish de luciu o sa arate putin mai lucios decat restul suprafetei!
0 voturi
A raspuns frozya (2,820 puncte) acum 12 ani Cumperi 200g de degresant si inmoi cu o pensula inainte sa dezlipesti. Nu da cu diluant, ca s-ar putea sa se ia cu tot cu lac/vopsea. O tzipla de vopsitorie si bagi usor sub ea pana o poti departa, dar foarte multa rabdare. Asa cum a spus si bau88g3, fara surubelnite, cuttere si alte prostii, ca s-ar putea sa-ti para rau.
0 voturi
A raspuns TZOP (140 puncte) acum 12 ani vi la mine la avia motors si ti-o dau eu jos , si nu se vede nimik ;)
+2 voturi
A raspuns HD91SKY (270 puncte) acum 12 ani Eu am dat`o jos dar a ramas niste lipici..care sper sa se duca.. :) numai problema cea mare e ce fac cu cele doua gauri care au ramas?:-s

Imagini atasate