4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > BMW > De ce scoate fum gri?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

De ce scoate fum gri?

Salut! Am un bmw e39 525tds si am observat ca in sarcina cu acceleratia la maxim scoate ceva fum gri pe toba, daca o accelerez tare pe loc nu scoate decat un puf de fum negru, cum cred ca e si normal. Parca si consumul mi se pare cam maricel, 10-11 in oras  si cam 7-8 in afara(nu stiu daca e normal sau nu, am masina de putina vreme/nu am mai avut diesel). De pornit porneste bine si la rece si la cald, si trage ff bine. E vreo problema sau asa e normal, tinand cont ca e un motor de generatie mai veche?
A intrebat ZSS07 (1,250 puncte) acum 11 ani in categoria BMW
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani turbina are probleme
+4 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Daca reconstruiesti turbina, vei scapa de problema. Este posibil sa ai si ceva consum de ulei din cauza simeringurilor turbosuflantei. Verifica daca ai joc la axul turbo.

Comentarii:

A comentat ZSS07 (1,250 puncte) acum 11 ani

editat de ZSS07 acum 11 ani

Probabil sa fie suflanta, sa ma uit la ea sa vad daca are joc, ca dupa sunet de abia se aude. De consumat ulei, cand i l-am schimbat nu mai avea becurile verzi aprinse in bord, intrase pe galben-rosu, iar uleiul era la jumatate pe joja spre min. Ma gandeam sa nu fie ceva de la pompa dereglat, ca acum 1 an a fost schimbat capul hidraulic cu unul nou. merci de raspuns.
A comentat Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Am avut o astfel de problema la un diesel de 2.4. Consuma cam 4-500 ml de ulei/1500-2500km. Se mai poate ca una din simptome sa fie ca axul turbinei sa se invarta greu. El trebuie sa se invarta extrem de usor. Baga degetele la turbosuflanta cand ai motorul rece si vezi cum se prezinta.