4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > BMW > incalzire antigel/?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Incalzire antigel/?

salut.. ieri am fost cu masina cam 100 km si dintr-o data acu de la apa mia urcat pana la maxim  cand mam uitat sup capota si era iesit furtunu de la antigel ala gros care merge la motor  .nustiu cum se numeste'''  mentioanez bmw e36  18i  .93  ce trebe facut am pus furtunu la loc si am bagat niste apa da nu imi racea motoru supa  3 ore lam pornit si era scazut acu ,,da daca merg cu ea 20 km se incalzeste peste 95 de grade,, se incalzeste apa mai repede decat antige???? sa scot apa si sa pun antigel...ajutati-ma va rog mult  mersi
A intrebat bmwull (8,530 puncte) acum 11 ani in categoria BMW
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns pitulaki91 (5,160 puncte) acum 11 ani S-ar putea sa fi ars garnitura de chiuloasa daca ai mers mult fara apa/antigel. Nu e diferenta semnificativa intre apa si antigel doar ca nu e recomandat sa mergi cu apa pentru ca apa corodeaza si uzeaza pompa de apa pe cand antigelul are si proprietati de lubrifiere.
0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani e posibil ca termostatu sa fi ramas blocat,sau garnitura de chiuloasa sa trebuiasca schimbata,nu influenteaza asa mult cresterea temperaturii daca e apa sau e antigel.

Comentarii:

A intrebat bmwull (8,530 puncte) acum 11 ani in categoria BMW incalzire antigel/?