4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > BMW > Oscilatii relantii?!!!!!

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Oscilatii relantii?!!!!!

Salut!!
Din  ce cauza are oscilatii la relantii????? Nu am puso pe tester sa am valorile exacte dar se vede cu ochiul liber cum oscileaza. Si am observat ca si la mers constant sunt momente cand face la fel.
Care ar putea fi explicatia?
Multumesc!!

A intrebat luxi (5,720 puncte) acum 12 ani in categoria BMW
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat luxi (5,720 puncte) acum 12 ani Am uitat sa precizez: BMW e90 320d

Cel mai bun raspuns:

+2 voturi
A raspuns 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Si la mine face tot la fel (am un opel astra h 1.9 motorina ) DIN CATE AM INTELES ar fi de la EGR.Acum nu stiu care e la tine problema dar presupun ca tot de la egr e si la tine.Daca ai gasit motivul sa imi zici si mie ;) .Eu merg cu ea asa de ceva timp si INCA nu are nimic (nu te sfatuiesc acelasi lucru)

Comentarii:

A comentat luxi (5,720 puncte) acum 12 ani Sunt oscilatii foarte mici. Nu afecteaza in niciun fel puterea. Nu are intreruperi la demaraje sau la croaziera. Doar ca acul turometrului are mici fluctuatii. Sper sa nu fie ceva grav. Asa am cumparato. Uneori nu mai oscileaza sta normal dar nu am observat daca la cald sau la rece. Multumesc pentru sfat. Sper sa nu fie vro problema mare.
A comentat 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Da asa gandeam si eu dar din vorbe am inteles ca e de la egr si la mine exact la fel face nu simt nici o pierdere de putere.Auzisem si un alte scenariu urat cum ca ar fi de la filtru de particule care oricum costa foarte mult dar nu cred ca se poate sa fie de la el...
Vezi ce iti zice la service eu merg de mult cu ea asa.Eu zic sa cureti egr-ul stiu ca eu m-am cam uitat ceva pe google si la concluzia asta am ajuns si chiar vazusem un forum bmw unde tot de egr zicea deci eu zic ca e doar egr-ul care trebuie curatat sau schimbat.
A comentat 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Vezi la service cand te duci sa nu te ia ca e de la injectoare turbina tot ce e scump doar adevarul sa nu il zica.

Alte raspunsuri: (2)

+3 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Cand cupleaza compresorul de clima o sa ai anumite oscilatii in turatii. Nu e de la tempomat ?

Daca nu desfa EGR-ul si curata-l.

Salut
:)
0 voturi
A raspuns luxi (5,720 puncte) acum 12 ani am reusit sa accesez hidden bc si am vazut ca nu e asa mare oscilatia, 828-831.

Intrebari asemanatoare