4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > BMW > Salut,am achizitionat un Bmw e...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Salut,am achizitionat un Bmw e39 520d din 2003,ce probleme au aceste masini ?

Salut,am achizitionat un Bmw e39 520d din 2003,ce probleme au aceste masini ?

Motorul masinii este de 100kw,se comporta frumos,trage bine,evacuarea este inox cap-coada,,,

Este o masina de tinut ? sau de bagat ban

Astept pareri multumesc
A intrebat fashionboy01 (4,540 puncte) acum 10 ani in categoria BMW
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

–3 voturi
A raspuns Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani Normal k nu e de tinut .. si ca o sa bagi bani in El -    e bmw .. si nu e nou ... pentru mine bmw la mana a doua e ca si cum te ai insura cu o curva ;) ... dupa ce o chinuie toti o iei tu bafta :D ... sper sa nu  fi fost prea dur .. dar astea sunt bmw in RO ..

Comentarii:

A comentat robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani Zana acum cateva zile ai tot spus de bmw care e mai bun ala din 2001 sau honda din 2001 acum ce faci zici ca sunt proste bmw-urile ? Depinde cine a mers cu el si cum a fost intretinuta
A comentat Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani bmw diesel e alergat ... ala pe benzina sunt mai intretinute !
0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani Daca a fost intretinuta , este buna masina , Acum ca la orice masina mai cade cate ceva ,ca e fier , BFT

Cel mai bun raspuns:

0 voturi
A raspuns fashionboy01 (4,540 puncte) acum 10 ani Ms pt raspunsuri
Dar nu ati dat nici unul un raspuns clar,,,de ce nu bun,ca este BMW,,,
Dar un ulei pt el ? 5-40 sau un 10-40 ? un elf original sau un castrol de pe piata de la noi ? recomandari ?

Alte raspunsuri: (3)

0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Ulei 10w40 Castrol
0 voturi
A raspuns gabymarian (600 puncte) acum 10 ani Hai sa fim seriosi Bmw e una dintre cele mai bune masini din lume sa numai deliram ca nu e adevarat.Fashionboy01 daca masina merge bine si nu are probleme eu zic sa bagi bani in ea bine depinde cat de exemplu am un prieten tot cu un motor 2000 diesel dar nu este e 39 este e 46... a dat 3000 pe el si dupa 2 saptamani a schimbat tot motoruu nu tragea fluiera am crezut prima oara ca e de la turbina da nu a fost asa a bagat 90 de milioane si a schimbat aproape tot motoru... in concluzie daca crezi ca masina aia merita..schimba ce trebuie la ea..o masina poate buna poate avea si 2000000 de km dak a fost ingrijita ...nu conteaza...Eu tot e 39  vreau sa-mi iau si sper sa fiu mandru de el.
0 voturi
A raspuns free2hot4you (6,170 puncte) acum 10 ani detin un astfel de exemplar si chiar daca am bagat o caruta de bani in el , pentru mine e de tinut.
eu am schimbat pompa de apa, pompa de motorina din rezervor(pana la mine nu cred ca vazut vreodata mai mult de 15 litri de combustibil, decat din an in pasti) debitmetru de aer(revizii nefacute la timp) turbina( tot din cauza uleiului neschimbat la timp) tampoane le de la motor( astea se cam duc , avand in vedere faptul ca e un diesel in 4 cilindrii si nu merge asa rotund ca unul in 6, cum e 525-ul de ex, si motorul e mare). o sa ai probleme cu frana de mana, sabotii de frana fiind subdimensionati. si o problema mai apare la aerul conditionat, tavita de golire condens de la condesator(vaporizator ) are doua furtunase (in cazul in care masina e echipata cu dublu-climatronic) care se infunda mereu, prin urmare dupa ce opresti ac-ul, o sa ai in permanenta un miros de umezeala in masina, si pe timp de ploaie daca opresti ac-ul iti aburesc geamurile. bucsa brat inferior spate dreapta( e a doua oara cand o schimb in 3 luni de zile) aceeasi marca ca pe stanga, nimeni nu imi poate explica de ce pe dreapta cade mai repede.(dar asta e doar 63 de lei)
ca ulei eu folosesc bmw oem 5w40, desi masina are peste 200k km.( e produs de castrol). nu iti recomand 10w40 deoarece ajunge mai greu la turbina, fiind mai vascos si in timp o sa ai probleme( uzura la axul turbinei, in timp joc in ax si pe urma cad bucsele( o sa ajungi sa cumperi turbo.( unul nou original de garret porneste de 7200 ron).
daca o sa tii masina depinde de rabdarea pe care o ai, de bugetul de care dispui ,dar cel mai important e de cum a fost intretinuta masina pana la tine. daca a fost intretinuta, corespunzator nu o sa-ti pape toti bani. daca nu...... pregateste un buget de minim 2000 de euro pe an doar pentru intretinere.
tine cont si de faptul ca e o masina cu 11 ani vechime, la care acum incep sa cada toate(daca nu au fost deja schimbate) amortizoare, discuri de frana, senzori de abs, bucsi, etc etc.

Comentarii:

A comentat r4ulserb4n (100 puncte) acum 6 ani Salut, imi poti spune de ce ai schimbat pompa din rezervor?(gen eu am pornire grea la rece sau cand masina sta 2-3 zile fara sa fie pornita) invarte de 2-3 ori pana sa porneasca, imi spui si ce pompa ai pus si daca aia e problema in cazul pornirii grele? pompa de injectii e rectificata, baterie noua, ....mersi!