4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > BMW > salut .daca discu de presiune ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Salut .daca discu de presiune e dus mai pot umbla cu el asa pana dupa sarbatori ?numa de ieri o inceput ?

A intrebat bmwull (8,530 puncte) acum 11 ani in categoria BMW
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Te referi la placa de presiune sau la discul de ambreaj?! Discul, cand incepe sa patineze, cam striga deja dupa altul. Simptome clare, accelerezi, turatia creste si viteza autoturismului ramane aceeasi. Daca ai bafta, lasandu-l jumatate de ora sa se raceasca, il mai poti chinui cumva, cumva cativa km. La genul asta de probleme, evita pe cat posibil deplasari prin oras, sau zone in care se merge bara la bara, ca acolo ramai.

Comentarii:

A comentat Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Alte simptome de disc dus:
1.Pedala de ambreiaj iti prinde sus,in ultimele faze incepe sa intre greu in treapta 1 cu pedala apasata la maxim.
 2.La plecarea de pe loc masina pleaca incet, chiar daca o accelerezi mai mult decat normal.
 3.Cand incepe sa iti intre greu in viteza 1,poti sa-l verifici ca sigur e gata.
A comentat bmwull (8,530 puncte) acum 11 ani da la discu ala ma refer . de ieri incoace im huruie ceva cand apas ambreaju ,atat tot in rest schimba bine merge bine nu am problemele alea atat cand schimb huruie atat nu stiu ce sa  fie ambreaju imi prinde cam jos imi mere fb schimba de la 1pana la 5 tot nustiu ce suna lasam terog mesaj
A comentat Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Huruitul vine 99% de la rulmentul de ambreaj (numit si rulmentul de presiune). Asta e cazul cel mai fericit cand ai probleme precum cele prezentate de tine. Se merge intr-un service, se scoate cutia de viteze si se verifica si starea discului + a placii de presiune daca tot e demontata transmisia, apoi se achizitioneaza piesele necesare. Bafta!
A comentat luk10n3 (2,040 puncte) acum 11 ani Salut.La mine (Ford Focus 1.8 TDCI 85 KW an 2002) cand calcam pedala si auzeam acel uruit era de la volanta..am schimbat'o si nu am mai auzit nimic..Sper ca ti'am fost de ajutor.Iti urez cat mai multi KM fara probleme si un ann nou fericit!!!
0 voturi
A raspuns powerflex (8,090 puncte) acum 11 ani Sal poti circula dar numai pe langa casa ca te poate lasa in orice moment trebuie schimbata volanta si kitul de ambreaj la disel costa intre 15 si 25mil si la benzinare intre 10 -15mil.

Comentarii:

A comentat bmwull (8,530 puncte) acum 11 ani salut si cat ar costa toata treaba asta volanta si kit ambreaj +manopera asa un pret apeoximativ  mersi
A comentat powerflex (8,090 puncte) acum 11 ani daca e benzinar costa cam 15mil tot tot