4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > DACIA > De ce imi porneste greu la cal...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

De ce imi porneste greu la cald?

Bai fratilor care stie ce are dacia mea din 95 pe carburatie?dimineata la prima cheie imi porneste din prima si imi da rateuri pana se incalzeste,in mers imi merge intreupt,si daca o opresc si o pornesc imediat nu mai porneste,ii dau 5-6 cheie pana o ia.ce are???
A intrebat Sosy (560 puncte) acum 12 ani in categoria DACIA
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani Pai ai mai multe variante,prima ar fi amestec sarac ,a doua ar fi capacul delcoului,a treia ar fi avans prea mare pentru amestecul sarac pe care-l ai,a patra ar fi alimentare proasta cu benzina(filtru imbacsit,racorduri pe langa trage aer pompa) iar daca ai delcou cu platina poate n-ar strica sa verifici platina(distanta intre contacte suprafata de contact a lor care poate sa fie "impuscata" ,si sa schimbi condensatorul.

Comentarii:

A comentat Sosy (560 puncte) acum 12 ani Pai sa incep:tot ce tine de aprindere e schimbat fise bobina condensator platina etc avansul si platina e reglat de un mecanic care recent mi-a segmentat motorul,problema e ca atunci cand o pornesc se aude un fasait in carburator dar nu imi dau seama ce ar putea sa aiba,m-am uitat la jiglere ,la cui,plutitor si imi consuma si cam mult.
0 voturi
A raspuns fane58 (2,980 puncte) acum 12 ani bobina de inductie se incalzeste? cam asta e prima problema dupa ce ai rezolvat platini, avans s.a.m.d.

Comentarii:

A comentat Sosy (560 puncte) acum 12 ani da se incalzeste si stiu ca nu e normal
A comentat Sosy (560 puncte) acum 12 ani Are vreo legatura carburatorul cu incalzitul bobinei?