4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > DACIA > trepidatii logan

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Trepidatii logan

salut! am si eu un logan-laureate-1.4 din mai 2010. are aproximativ 23000 km. acum 2-3 luni i-am facut o remapare, acum avand 83-84 CP. problema mea este urmatoarea: am observat de cateva zile ca in treptele a 2-a si a 3-a, intre 2000 si 2500 de turatii masina are un fel de trepidatii, ca si cum as avea o janta stramba, dar nu cred ca aceasta este problema, din moment ce doar in intervalul acela de turatii trepideaza. aveti cumva idee ce are?
A intrebat louie_yo (280 puncte) acum 12 ani in categoria DACIA
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Se revine la softul vechi si se face proba de frum, cu speranta ca s-a facut backup.
Mare parte din softurile de remap de pe piata sunt niste gunoaie copiate in nestire.

Comentarii:

A comentat louie_yo (280 puncte) acum 12 ani firma la care am facut remaparea mi-a facut backup.. am un prieten care are tot logan 1.4 (2006) si are remaparea facuta la aceeasi firma de un an si ceva si nu are nimic. plus ca nu a trepidat de cand am facut remaparea, ci de cateva zile
0 voturi
A raspuns Miserupix (55,060 puncte) acum 12 ani Nu am gasit pe nimeni pana acum sa fi facut remapare la logan si sa fie multumit de ea. Prietenul tau e un caz fericit.

Comentarii:

A comentat louie_yo (280 puncte) acum 12 ani in ce sens nu erau multumiti, ce au patit ? eu unu nu am nimic de reprosat, trage mai bine, consum putin mai mic, atat ca nu stiu daca trepidatiile sunt de la el sau din alta cauza
A comentat Miserupix (55,060 puncte) acum 12 ani In sensul ca masinile trageau mai prost ca inainte, uneori chiar cu un consum mai mare, si unora dintre ei computerul de bord le dadea date gen consum mediu, km ramasi de parcurs cu combustibilul din rezervor, etc. total neverosimile. de ex. indicatorul din bord arata rezervorul jumate plin, iar computerul de bord zice ca mai ai de parcurs 0 Km.
Scuze pentru intarzierea cu care ti-am raspuns.
A comentat louie_yo (280 puncte) acum 12 ani nu-i nicio problema, stai linistit. eu n-am nicio problema de genul asta,  trage mai bine ca inainte iar la consum, e mai mic la mers normal, mai mare doar daca ma dau la ea, ceea ce mi se pare evident. nu mi-e frica sa fie de la chip, pentru ca firma la care am facut remaparea mi-a facut back-up deci daca sunt nemultumit pot reveni oricand la softul original, ci mie mi-e frica sa nu fie cumva de ca cutia de viteze avand in vedere ca trepideaza doar intre 2000 si 2500 rpm, in a 2-a si a 3-a. nu ma pricep, de aceea am apelat la 4tuningHelp.