4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > FIAT > Fiat Stilo Probleme

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Fiat Stilo Probleme

M-ar interesa un Fiat Stilo 1.6 16V,1.9 JTD sau chiar si 1.8 16V ,as vrea sa stiu problemele acestui model,mai exact la ce trebuie sa fiu atent cand cumpar.

Anul ar fi cam 2002-2003.Mentionez ca masina ar urma sa fie condusa cam in fiecare zi pe distante scurte de prietena mea.

Multumesc ! :D
A intrebat LP_2011 (2,810 puncte) acum 12 ani in categoria FIAT
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+5 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 12 ani Salut!
Din cate am auzit motorul de 1.6 da uneori senzatii de putere scazuta,e mai lenes.
In principiu iti recomand benzina,daca spui ca masina va fi condusa de o fata,la diesel mai sunt probleme in timp gen infundat Egr,turbina cu funingine si altele.
Cand mergi sa o cumperi e bine sa ii faci si o diagnoza si sa o verifici ff bine,evita masinile care au semne ca ar fi fi lovite sau au avut accidente in trecut.
Ideal ar fi sa ai cum/unde sa ii verifici si trecutul la service,si mai ales intretinerea.
Pentru model,problemele generale sunt debimetrul care duce la un consum marit si cateva probleme electrice.
Mult succes la achizitionat!:)

Comentarii:

A comentat LP_2011 (2,810 puncte) acum 12 ani Pai o mai dezmortesc eu ,nu e problema cu infundatul :)) Eu prefer de felul meu benzina si ca pret de achizitie si ca intretinere si ca senzatie .Dar acum am cautat pe net si vad ca sunt probleme cu partea electrica.Numai erori de pe la contacte imperfecte...
+3 voturi
A raspuns 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Un prieten a vrut sa isi ia masina asta inebunit dupa aspect.Problema ei mare e electronica care cade in continuu de exemplu martorul de la airbag care mereu cand vei misca pozitia scaunului se va aprinde (informatie de pe forumuri de fiat).
Motoare mult prea puturoase si niste consumuri de un 2.0 benzina.Piesele nu sunt scumpe ma rog rivalizeaza cu golf care golf 4 se stie ca mari probleme nu are si e fiabil e tot ce vrei mai putin aspect ca nu e cine stie ce...
Motorul pe motorina ar fi mai indicat dar cum zicea si colegu daca se va merge numai in oras cu el il cumperi degeaba si strici sa se strice.
Eu zic sa se orienteze catre un golf fabia corsa civic.

Comentarii:

A comentat LP_2011 (2,810 puncte) acum 12 ani De 1 ora fac un reserch pe google si am aflat ca motorul de 1.4 16V e chiar foarte bun.Asa e cum zici tu cu erorile..am vazut ca multi se plang de airbag falurie,engine si tot felul de erori mai ales pe 1.6.
Sa vad ce gasesc.Cu Fiatul ajunsesem la un comun acord . :) Ei ca ii place cum arata ,mie imi place ca e mai sportiva :)).Sa vad in ce pret gasesc un 1.4 16V,daca nu imi convine,ma orientez la altceva.Poate un Mini sau un Beetle :)
A comentat 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Nu crezi ca e prea mic 1.4 16v pentru masina ? :) Pune ca e posibil sa consume mai mult decat 1.6 din pricina ca trage mai greu caroseria.Si pe langa asta cred ca vei cam trage de ea gandestete ca motorul din fabrica avea un nr de cai putere daca mai trec si anii se pot pierde si gen 10 cai sau chiar mai mult...
A comentat LP_2011 (2,810 puncte) acum 12 ani M-am gandit si la asta dar e motor de generatie mai noua si se pare ca au rezolvat si problemele electrice la modelele de dupa 2003...Atunci un 1.8 poate ?Sau alta masina...:)