4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > FIAT > Pareri Fiat Punto 1.3 Multijet...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Pareri Fiat Punto 1.3 Multijet 2011?

Salut! De curand mi-am vandut prima masina, folosita cca 4 ani, un Fiat grande punto 2007 1.2benzina 48kW, deoarece am avut ceva probleme cu actele etc (nu mai conteaza)

Acum ma orientez spre o alta masina pana in 4000 euro sa fie euro 5 si peste 2010. Stiu ca e cam greu de gasit, dar totusi am gasit un FIAT PUNTO 1.3 multijet, 85 CP, cu 90000 KM an 2011-2012. Masina arata super ok, adica intotdeauna am avut o pasiune spre masinile italienesti, plus de asta am avut GP si intretinerea e foarte ieftina, piese ieftine, nu am bagat bani in ea, doar de doua ori racordul si capete de bara, o data (si acelea cauzate de mine). Gen m am folosit chiar foarte bine de masina, si a meritat banii, plus ca am si vandut o si inca se mai foloseste si altcineva de ea. Intrebarea este, ce parere aveti de motorul 1.3 multijet de pe fiat? Daca ati avut ceva aseamanator sau aveti exact aceeasi masina. Care ar fii cea mai mare problema a lor, ce pareri aveti despre acest model.

Multumesc!
A intrebat TeodorIonut (200 puncte) acum 5 ani in categoria FIAT
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns nick.budui (1,700 puncte) acum 5 ani motorul este ok dar au probleme la caseta de directie ...
0 voturi
A raspuns TeodorIonut (200 puncte) acum 5 ani Mersi mult, cand o sa o achiziționez, o sa i verific mai în amănunt caseta de directie