4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > FIAT > PARERI FIAT ULYSSE 1.9 DIESEL?...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

PARERI FIAT ULYSSE 1.9 DIESEL??? SUNT BUNE CA MOTOARE? INTRETINEREA CUM E? CONSUMUL?

pareri despre fiat ulysse??? motor 1.9 diesel? are un prieten o asemenea masina  si vrea sa o vanda el nemaifolosindu-o ca si-a luat alta ....ma intereseaza daca puteti sa ma ajutati cu pareri ...sunt bune ca motoare ?? la consum cum se prezinta.... intretinerea la ele e costisitoate??  se potrivesc piese la motor din alta gama fiat tot de 1.9? multumesc.
A intrebat bobo2013 (15,590 puncte) acum 11 ani in categoria FIAT
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns r1 (4,280 puncte) acum 11 ani in primul rand multumiri lui bobo pentru ca m-ai raspuns la intrebari in al 2 lea rand fratele meu mai mare spune ca motoarele 1 9 sunt perfecte din punct de vedere al consumului si al pieselor si masina este foarte incapatoare eu zic ca merita
0 voturi
A raspuns bobo2013 (15,590 puncte) acum 11 ani cu mare placere....daca v-am putut ajuta cu ceva....a picat fiat-ul nu era ceea ce parea a fi....masina avea motor 1.9 de pe un peugout neomologat fara nici un act de provenienta apoi masina era pe numele unui om la 80 km de unde ma aflu eu si implicit masina cand am intrebat daca are macar cartea si certificatul de inmatriculare nu avea decat certificatul cartea ramasese ca garantie de vreo cativa ani ca avea proprietarul amenzi cand a vandut-o si ca sa nu ramana pe veci cu masina la impozit si-a oprit cartea drept garantia ca va mai fi radiata candva de la primarie deci a ramas si cu masina in evidentele fiscale si cu cartea masinii prorpietarul cu care cel ce vroia sa imi vanda masina nu a mai luat lagatura de cel putin 2 ani....pretul era 2000 euro iar masina era muncita nu gluma scaune rupte....tapiterie mizerabila jumulita afumata....masina pacat de ea si nici vorba sa o mai cumpar....oricum multumesc pentru tot si eu la randul meu.
+1 vot
A raspuns miju4you1 (1,040 puncte) acum 11 ani Daca este ulysse 2,nu.Nici nu poti schimba ,bujii la ullyese 2.trebuie suspendat motorul.