4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > FIAT > Pentru ce este lupa din latera...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Pentru ce este lupa din lateral la un Fiat Punto model 2003?

Salut

Am observat ca pe langa lupa pentru faza scurta, farurile mai au inca o lupa asemanatoare. Este pentru proiectoare de ceata, sau pentru ce? Daca da, cum pot monta proiectoarele? doar pun becuri si atat? Se aprind la apasarea butonului din bord pentru cele de pe spate sau este necesar un cablaj ceva?

Multumesc anticipat

Imagini atasate

A intrebat eduard.cantoriu (440 puncte) acum 11 ani in categoria FIAT
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns stresstm (6,150 puncte) acum 11 ani Dupa cum zice colegu mai sus , alea sunt proiectoarele de ceata. Daca pe consola centrala nu ai buton de proiectoare inseamna ca farurile au fost schimbate, verifica daca ai becuri si pentru a le folosi ai 2 variante. Ori tragi 2 fire cu buton separat in habitaclu, de la acel releu din compartimentu motor , ori cred ca ar merge daca ai schimba partea cu comenzi din consola centrala. Are 2 suruburi pe lateral jos , 2 jos in spatiul acela si parca si in spatele scrumierei nu mai stiu exact, consola cu totu o tragi putin afara iar partea cu butoanele iese foarte usor , are o mufa lata in spate .
0 voturi
A raspuns eduard.cantoriu (440 puncte) acum 11 ani pe consola centrala ultimul buton este negru. nu are niciun simbol pe el si este blocat. Mi se pare destul de complicata partea cu trasul unui fir. ca pana la urma descopar eu cum se scoate acea consola centrala dar nu prea inteleg cum sa trag firul de la faruri. le leg direct pe baterie sau cum?