4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > FORD > nu recunoaste cheia?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Nu recunoaste cheia?

salut!am si eu o problema cu un ford focus din 2006 1.6tdci de dimineatza am vrut sa o pornesc si imi facane beculetul rosu dintre temperatura apei si combustibil ,dau la cheie si nu se intampla nimik pot sa ii fac ceva?
A intrebat masinish (200 puncte) acum 11 ani in categoria FORD
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Despre ce martor este vorba si ce vrei sa zici prin facane?
Poate ai scapat sau lovit cheia si nu mai recunoaste cipul,sau poate nu mai ai baterie si se aprind doar martorii de bord.Daca incerci sa aprinzi farurile ce fel de lumina au?Slaba sau normala?
+1 vot
A raspuns masinish (200 puncte) acum 11 ani inchiderea nu este pe cheie , cheia am scapat o ieri pe jos si s a desfacut in 2 am pus o la loc si azi nu a mai pornit
+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Poi in cazul asta e cam clar ce s-a inamplat cu cipul din cheia ta.
Chiar daca ai pus tu totul la loc,si aici cred ca te referi la piesele de la inchidere,cipul daca a ajuns pe jos si l-ai pus cu mana e cam clar ce s-a intamplat.
Singura solutie e sa desfaci iar cheia,sa vezi daca sunt absolut toate la loc si sa verifici cipul pentru pornire,daca e zgariat sau a ajuns pe jos,sau daca l-ai atins cu mana singura solutie e cheia de rezerva sau platforma pana la ford.Acolo trebuie sa o rezolve ei.
0 voturi
A raspuns radumihaescu (140 puncte) acum 9 ani Buna si io am un ford focus de 16 tdci. Aceasi problema . dimineata sau cand o las mai mult timp si vreau sa o pornesc . imi palpaie beculetu rosu de care zici si tu si nu se intampla nimic .. Cum ai rezolvat problema ? Daca ai rezolvato .