4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > FORD > Probleme ! Dc am turatie mare ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Probleme ! Dc am turatie mare si demaraj mai deloc ?

Salutare . Am un ford focus 1, an 2000, 1.8 TDDI. Ieri am intampinat o problema . Bag in viteza 1, dau sa plec , turometru urca pana la 5 k rotatii iar kilometrtajul abia urca de 10. Bun bag a-2-a , turatie 4-5 k abia urca de 20 . Tocmai la a-3-a  revine acul de la chilometraj paralel cu acul de la turometru. N-am demaraj deloc , e DESEL inteleg dar inainte cu a-1-a ajungeam la 4 k rotatii -> 50 la ora acum abia urca la 10:(... Va rog ajutati`ma !
A intrebat 10qSuspecTu (170 puncte) acum 9 ani in categoria FORD
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns BV98ERI (54,990 puncte) acum 9 ani Patineaza ambreiajul,ai nevoie de un kit de ambreiaj nou recomand LUK sau SACHS
0 voturi
A raspuns 10qSuspecTu (170 puncte) acum 9 ani Pai de la a-3-a/a-4-a/a-5-a se comporta normal :) am acelasi demaraj cum aveam la inceput fuge cu 170 fara probleme ! faza e ca la un semafor , la o trecere , la o intersectie pana plec ma claxoneaza toti ! Aceasi probleme si cand dau cu spatele nu se ridica acul de la chilometraj deloc.
+1 vot
A raspuns mihainstef (21,110 puncte) acum 9 ani In a 3-a a 4-a, a 5-a, motorul nu are suficient cuplu sa iti provoace alunecarea ambreiajului. Fa ce a zis colegul si inlocuieste-l.