4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > FORD > sall am si eu o problema cu un...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Sall am si eu o problema cu un ford focus imi incarca bateria prea rau mi se aprinde becu in bord de la baterie?

puteti sa ma ajutati va rog ca nu stiu ce sai fac ca masina a mai fost loata foc de la alternator si nu vreau sa patesc iar
A intrebat stean111 (1,030 puncte) acum 11 ani in categoria FORD
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns jambon (8,100 puncte) acum 11 ani Prea rau in ce sens?Vezi ca pe alternator sunt niste diode,daca ele sunt arse alternatorul nu mai incarca.Mergi la un electrician auto sa ti le verifice.
0 voturi
A raspuns tm30amp (41,870 puncte) acum 11 ani fuguta repede la service pentru diagnostic amanuntit
Bafta!!!
0 voturi
A raspuns cristinel1306 (620 puncte) acum 11 ani la alternator ai niste diode daca una estestrapunsa pote ca sa incarce maimult sau este releul de incarcare de obicei trebuie sa incarce14.5 v trebuie sa mai vezi cit iti incarca cu un aparat de masura . sau mai  specific  dar mai vezi de pareri poate ca  bateria chiar daca iti porneste.
0 voturi
A raspuns CristianAdrian (16,870 puncte) acum 11 ani In cazul tau este releeul.Alternatorul baga mult mai mult curent decit este necesar masinii,dar circuitul,ctre baterie este protejat de un releu care cotroleaza cit curent este nevoie sa intre in baterie.Problema ta nu este de la DIODE,problema este de la releu.
Trebuie verificat cit curent i-ti scoate alternatorul.Controlezi la bornele bateriei cu un aparat de masura.De luat foc nu cred sa ia,decat daca ai ceva fire care nu sint izolate ca lumea si fac contact cu sasiul masinii(MASA)