4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > FORD > Salut, am si eu un ford focus ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Salut, am si eu un ford focus 2 din 2007 de ce mi se aprinde bateria in bord?

M a lasat in mers , am incercat sa o pornesc impinsa si nu a luat o am pus alta baterie si am luat borna si s a oprit am verificat sigurantele si erau bune, am cumparat alt alternator after market si a iesit fum dupa ce l am pus am turat o de cateva ori si n a mai scos iar apoi a scos din alta parte si dupa s a oprit acum merge arata bateria in bord daca sta ceva timp nepornita dar dupa ce merg 50 60km dispare... ce ar putea sa fie? bateria scoate 12, si ceva aproape 13 pornita dar am observat ca scade putin, consumatori fara contact ar avea inchiderea dar ma indoiesc ca consuma asa mult iar casetofonul e pe direct si decat apar un buton si porneste fara contact
A intrebat vasile.ionut98 (120 puncte) acum 3 ani in categoria FORD
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

0 voturi
A raspuns ediflorianus (280 puncte) acum 3 ani Alternatorul trebuie să fie de aceeasi sau apropiat(nu mai mic) amperaj cu originalul.
Dacă a fost montat la service , cere un deviz si trimite-l inapoi la garanție (are deobicei 1 an), in cazul in care acesta scoate fum (acest lucru nu este bine, am schimbat si eu 2 alternatoare neoriginale pentru probleme , e drept nu au scos fum)

Asta dacă nu sunt alte probleme electrice ascunse (greu identificabile uneori la ford.)

încearcă să vezi ce încărcare este pe mașină , uneori atunci când se încarcă în timpul mersului , trebuie să fie in jur de 14V.(afișabil pe dispozitiv cu afișaj digital montat în locul brichetei.)

Verifică să nu ai oxidări nicăeri , dacă există curăță , (folosește și
șprei de contacte)

Există o ușoară posibilitate ca periile din electromotor să fie uzate , dacă ajunge să nu mai pornească cu baterie bună , verifică acestea.

Și dacă ai posibilitatea conectează la un PC/smartphone mașina să vezi dacă e vreo erroare dată prin OBD2 de către autoturism-ford.