4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > FORD > Schimbare cutie automata cu un...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Schimbare cutie automata cu una manuala FF2 1.6 tdci 109?

Salutare

Am un ford focus 1.6 tdci din 2007 109 cp cu filtru particule si am o problema mare, am pe ea cutie de viteze automata care are probleme de ordinul sutelor de euro si am primit si un raspuns prompt de la reprezentanta ford "La automate nu ne bagam, decat cu o diagnoza a masini si atat" si vreau sa o schimb. Se poate???

Si de ce piese am nevoie pe langa pedalier, ambreaj, cutie?
A intrebat Crystiano8 (5,000 puncte) acum 10 ani in categoria FORD
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Salut!
Pana la a lua decizii dupa reprezentante 'nu ne bagam',mai bine scapa de masina sau repara cutia.Pe langa cele mentionate,mai ai nevoie si de un alt ecu pentru cutii manuale,altfel iti va taia acceleratia sau vei avea numai erori.
Cauta o persoana care se pricepe la automate sau cauta o automata sh.
0 voturi
A raspuns cristyyoo (27,820 puncte) acum 10 ani daca cauti pe  net ai sa gasesti un o gramada de firme care repara cutii auomate ! Si este mult mai ieftin sa o repari decat sa  faci conversia!! pe langa ce ai spus u mai trebuie si consola de la maneta si maneta cu timoneria , planetarele este posibil sa nu se pupe! sunt prea multe chesti care este posibil sa nu mearga...!!
0 voturi
A raspuns Crystiano8 (5,000 puncte) acum 10 ani Prefer sa platesc acum mai mult pentru conversie, care cred ca ma ajunge cu cateva sute de euro mai mult decat daca a-s repara-o pe asta automata si dupaia sa mi se strice iar, si sa regret mai tarziu ca nu am schimbat-o, plus ca nu sunt pe net nici macar piese pentru aceste cutii si mai ales cutia intreaga nu am gasit nimic si chiar daca as gasi de ce sa risc sa i-au alta cutie mai stricata ca a mea si sa imi mearga cativa km si sa ma lase, asa ca risc daca tot nu am avut minte de m-am bagat la automate sa imi pice la 2 saptamani de cand am cumparat masina