4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > MERCEDES > Probleme Mercedes E270 ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Probleme Mercedes E270 ?

SALUT .. Am un mercedes E270 cdi din 2002 .. avangarde .. masina are 210 000 Km reali  iar din iarna incoa ... imi aparea foarte rar motoru galben in bord si se stingea singur odata ce am oprit motoru ... cand se aprindea becu ala .. numai imi tragea  ... si chestia asta se intampla din ce in ce mai des ... tatal meu s-a gandit sa fie IGR`ul am incercat sa l dam jos sa l curatam dar este sigilat ... si trebuie sa l schimb cu totu si nu vroiam sa dau 16 mil pe un iGR sa l schimb si sa nu fie ala problema .. infundat trebuie sa fie pentru k am masina de 6 ani si nu am avut nici o problema asta e prima .. pe tester nu gaseste probl!  Ma gandeam sa fie si TURBINA dar cand opresc motoru si plec dupa loc intra imediat turbina :| HELP :D
A intrebat Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani in categoria MERCEDES
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Salut!
EGR se demonteaza si se curata,partea sigilata inseamna ca nu ai treaba acolo,se curata doar fluturasul(partea care se misca).
Problema se poate observa cu monitorizare de parametri,un scan de erori nu are ce sa gaseasca daca nu sunt erori stocate.
Turbina e bine sa o lasi acolo unde e,reparatii nu se fac dupa ce pare sau de pe forum,se fac in urma unor verificari si Mercedes se repara de catre mecanici,nu de catre persoane care au schimbat o roata si au impresia ca stiu(includ si pe cei care repara pe bordura).
In care circumstante apare problema?
0 voturi
A raspuns Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani Merg cu ea zi de zi ... daca merg normal fara sa o calc apare foarte rar eroarea .. daca o fortez imi apare imediat si numai imi trage ... eroare e desenu ala galben cu motor ... daca opresc masina si o pornesc dispare si merge bine masina adik trage ... dar apare din nou .... tata zicea ca sunt gaze nearse .... daca curat IGR oare merge????? masina asta o am de 6 ani .. si inainte tot E class 2.3 benzina am avvut tot asa 5 -6 ani ... + plus de asta tata e mecanic auto nu are cine stie ce performante dar asta a facut toata viata sa zic ca e un mecanic MEDIU .. macar are habar de ceva ! sa zic asa ... Astept un raspuns Multumescc!!!

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Mecanicii auto de scoala veche au neaparata nevoie de o reprofilare,in zilele astea peste 80% din probleme sunt electrice/electronice.
0 voturi
A raspuns NTFO (2,560 puncte) acum 10 ani Deci daca ai curatat EGR si nu a avut nici un efect este defect debimetrul de aer

Comentarii:

A comentat Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani Nici nu trebuia sa`l mai curatz arata prea bine .. prea OK era EGR .. si LA fel face... totusi am observat ceva  .. daca Merg normal cu ea fara demaraj puternic .. ca un OM normal .. numai imi apare eroarea .. . nu cumva cand o calc ? are nevoie de motorina multa .. si eu am prob cu injectoarele nu i da cata motorina vrea... si se intampla chestia asta??? ma gandeam EU !!!!
+3 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 10 ani Totusi este un Benz , nu se baga ranga in motor la orice stranut.
Se face o diagnoza cu STAR-ul  , tester de uzina si se va spovedi cu ce-l doare.
0 voturi
A raspuns Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani Am reusit sa dau jos EGR ` uu  si vreau sa spun ca desi am bagat motorina foarte proasta Arata foarte foarte bine ... am ramas surprins . azi am facut un  drum de bucuresti cu ea .. adik de unde stau eu inseamna 260 km dus si intors ..  la dus s-a comportat bine nu mi-a aparut eroarea la intors m-a scos din minti :| .. am facut si un FULL cu OMV cea mai buna motorina ... sa vedem ... tare imi e ca sunt injectoarele .. pentru ca atunci cand numai imi trage si vreau sa o calc simt eu asa ca ceva nu ii baga motorinaa cat trebuie si daia face asa ...  acum 1 an pe un tester profesionist special pt mercedes , imi spusese baiatu ca o sa ma lase injectoarele in timp :-??  .. daca mai aveti vreo idee astept :D ...

Comentarii:

A comentat NTFO (2,560 puncte) acum 10 ani Cred ca avem probleme asemanatoare eu am un S320 diesel din 2001 a mea se lanseaza greu cand fac cate o depasire cu pedala la podea am fost si am pus-o pe tester si mi-au spus ca am debitmetru de aer defect. Cel mai bine te duci si o pui pe tester asa am zis si eu la fel ca tine ca este EGR-ul si m-am pus ca fraierul si l-am dat jos degeaba.
A comentat Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani sincer cam fug de tester ... testeru e ca la doctor te duci si iti gaseste de toate ... ca asa mi-a lasat mie impresia ... RAR gasesti un baiat care chiar stie sa`l foloseasca ... sunt foarte multi in romania care habar nu au ... sa stii ca nu am verificat Debimetru !! stie cineva cum sa l verific ??? gen sa vad daca lucreaza bine sau nu ?
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Pai care mercedes e 210 sau 211?Maf fiind,acest debitmetru nu se poate verifica la multimetru.Tester stiu sa foloseasca toti,verificare de parametri si interpretarea lor cam putini.Sfatul meu este sa faci un log in mers,LA CINEVA COMPETENT,nu la service de cartier,si acolo se vad clar componentele care nu functioneaza in parametri(la diagnoza nu ai ce sa gasesti daca nu ai erori in bord,motorul stie ca merge normal).
A comentat Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani Am erori .. imi apare motoru galben si masina numai trage !
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani PAi daca ai erori in bord noi ce sa iti facem?Diagnoza la distanta?Intai afla ce eroare ai si pana sai ca sa schimbi piesa,informeaza-te.Sunt 1000 de coduri de eroare pentru senzorii de pe motor,cred ca se plictiseste si masina pana afli problema din forumeala.Deci,diagnoza,afla eroarea si revino cu un update inainte de a face pasul cel mai recomandat'se schimba,apoi se rezolva'.succes cu rezolvarea problemei.
A comentat Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani mersii o sa fac o programare la reprezentanta
0 voturi
A raspuns mariusvl90 (140 puncte) acum 5 ani Schimba senzorul de la rampa de injectoare