4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > OPEL > Am cumparat o masina de la un ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Am cumparat o masina de la un tigan care nu era proprietar in acte, avea toate actele masini. Este legal?

Salutare internautilor. Am facut o gafa mare rau si nu gasesc solutie. Am cumparat un opel astra g de la un tigan, ave.a toate actele masini+ fisa fiscala de la proprietarul masini care era trecut in acte. Am facut contract de instrainare nu C-V si a ramas sa imi de.a fiscalu iar acum cam trage de timp, cred ca vrea sa mai ma faca de bani. Ce solutie am si cat de rau am gresit? Eu ma gande.am sa o vand mai departe cum a facut el cu mine sau sa caut proprietaru masini si sa o rezolv cu el. Mentionez ca tiganu avea fisa fiscala de la proprietaru din acte dar nu o dusese la primarie sa o ia el in evidenta. Ce solutie de scapare am? Cum obtin fiscalu sau pot sa sutez si eu masina mai deoarte fara sa nu patesc nimic din punct de vedere legal?
A intrebat iTorrent (140 puncte) acum 6 ani in categoria OPEL
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

0 voturi
A raspuns jipaandrei (160 puncte) acum 6 ani Salut, am patit si eu aceeiasi faza cu a ta si am facut asa: pentru ca nu o puteam declara la primarie iar proprietarul era din alt judet, am vandut.o pur si simplu .fata nici-un fel de act. Asta se intampla acum 3 ani.
Daca totusi vrei sa pastrezi masina,cauta proprietarul din acte si imreuna cu el o treci oe numele tau. Si mai sigur: mergi la o firma de acte auto.
Succes.