4Tuning.ro > 4Tuning Help > Politia rutiera > ce pot face dak am cumparat o ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ce pot face dak am cumparat o masina anu asta si era declarata furata din 2011 d proprietar?

acum o luna am cumparat o masina din italia si era inmatriculata in romania,cand sa merg cu ea acasa polizia stradala ma oprit si mi-a sechestrat-o zicandu-mi k era declarata furata de proprietar  in 2011,pt k codul de sasiu nu corespundea cu nr d la masina....imi pot recupera bani d la proprietar sau masina macar?
A intrebat andreamoldovan (220 puncte) acum 10 ani in categoria Politia rutiera
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 10 ani Exact acelasi lucru l-a patit bunicul meu in 1992 cu un Volvo. Masina inmatriculata in Romania, adusa cu 6 luni inainte din Italia. Atunci a intentat proces si cumva s-a demonstrat ca cel care ne vanduse masina s-a inteles cu italianul sa plece din peninsula si dupa inmatriculare, mascalzone s-o dea disparuta si sa puna Interpolul dupa ea. Ce sa mai zic de banii care i-a luat pe asigurare (20.000 marci la vremea respectiva). Mare grija. Sa vorbesti cu un avocat neaparat, altfel, risti sa ramai si fara bani si fara vehicul.
0 voturi
A raspuns andreamoldovan (220 puncte) acum 10 ani dar mi-am bagat avocat si eu,si am depus plangere impotriva lui ala de la care am cumparat-o,dar mi-e frica k nu-mi mai vd bani si nici masina,k in prima zi cand am cumprat-o mi-au si sechestrat-o polizia stradala

Comentarii:

A comentat Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 10 ani Sunt sanse cam de 60-40 in favoarea ta. In principiu daca avocatul tau dovedeste ca ai fost un cumparator de buna credinta, iti vei recupera investitia, cel mai probabil in bani.
0 voturi
A raspuns andreamoldovan (220 puncte) acum 10 ani Multumesc frumos