4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > OPEL > Cat de sigura e instalatia GPL...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Cat de sigura e instalatia GPL?

Salut si Buna ziua! Detin o Corsa D 1.2 din 2008 si din cate am observat majoritatea masinilor Corsa D sunt dotate cu instalatie GPL pe anunturi de vanzari masini. Indiferent cat de ciudat ar parea din cati detinatori de Corsa D 1.2 am intrebat toti s-au plans de un consum foarte ridicat. Inclusiv eu. Ma gandeam la o instalatie GPL pentru ca ma misc destul de mult cu masina dar in acelasi timp nu stiu nici cat de "sanatoasa" este o astfel de instalatie. Am cunostinte cu GPL si par multumiti de investitie dar ma gandeam dupa 1 an 2 ani sa nu incep sa am probleme din cauza GPL-ului la motor. O parere serioasa? ( daca sunteti curiosi de consum undeva la 10 +/- 1 ..in conditii de mers frumos din motive studentesti! )
A intrebat guny_angelo (550 puncte) acum 9 ani in categoria OPEL
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns Baily (950 puncte) acum 9 ani Am un tovaras foarte bun care si-a luat logan cu gpl +  benzina in anul 2007, are 300.000 km pe el, nu a schimbat nimic la instalatia GPL pana acum, doar alte chestii pe la motor. Eu zic ca e o afacere buna gpl-ul, intradevar consumul este mai mare, dar combustibilul costa mai putin. Nu stiu care e treaba cu opel-ul, dar fiind benzinar s-ar putea sa fie cam acelasi lucru.

Comentarii:

A comentat guny_angelo (550 puncte) acum 9 ani a schimbat ceva pe la motor datorita GPL-ului? gen..daca i-a afectat GPL-ul ceva pe la motor de a schimbat
0 voturi
A raspuns fredaster (310 puncte) acum 9 ani GPL-ul nu dauneaza motorului ci garniturilor de la motor care in timp se duc datorita faptului ca stau mereu uscate...benzina/motorina le mai lubrifiaza si nu permite aparitia poriilor fiind gandite si proiectate in acest sens :) zic bine?
0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 9 ani O instalatie de GPL SECVENTIALA de cate ori pornesti motoru iti merge pe benzina si dupa aia se da singura pe gpl pe la ~ 40 grade , nu mai e gpl pe buton ca sa il dai tu singur sa o turezi sa treaca etc,,, diferenta nu se simte intre gpl/benzina , nici cand se da pe gpl nu e nici o diferenta , se merita sa iti pui