Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Top utilizatori 30 de zile

Vezi restul topului »

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Instalatia GPL afecteaza puterea motorului?

Dauneaza instalatia gpl puterii? Este clar ca pe gpl nu va avea acelasi demaraj ca pe benzina, dar cand voi comuta inapoi pe benzina randamentul va fi acelasi sau va fi afectata puterea din cauza modificarilor pe instalatia de injectie? Ideea este ca vreau sa imi pun o instalatie gpl pentru drumuri intinse, dar in oras, cand o voi lasa sa mearga pe benzina, va avea aceiasi putere ca inainte?
A intrebat Teo-Mazda (4,770 puncte) acum 4 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns cristyyoo (27,820 puncte) acum 4 ani nu afecyeaz cu nimik ! O sa iti mearga normal pe benzina... In plus o sa fi cihiar placut surprins de cum o sa mearga si pe gpl.. Singura chiestie care o recomand eu este ca la un plin gpl sa mergi macar 100km pe benzina pt a nu se infunda injectia!
0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 4 ani Nu afecteaza cu nimic. Ai sa vezi cat de bine trage si pe gaz , nu mai sunt instalatii cum se punea odata pe dacii, O sa treaca singura pe gpl la ~40g  .
0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,930 puncte) acum 4 ani Nu afecteaza
0 voturi
A raspuns Neniu90 (430 puncte) acum 4 ani asa e pe gpl , pt ca are debit pe gaz la cat, daca incarci mai mult pe gaz , atunci da mai multa putere dar va fii consum 18% 20%, iar daca e pe 12% pe gaz mai scade si putere

benzina are forta ia pe gaz e mai slab