4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > OPEL > La ce ar trebui sa fiu atent l...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

La ce ar trebui sa fiu atent la cumpararea unui Opel Vectra B 1.6?

Care ar fi marile chichite ale Vectraului b 1.6? La vectra A le stiu, k are un prieten... da nu stiu daca la B are aceleasi pcte slabe la tabla(arcadele rotilor, praguri, portbagaj) sau ce ar trecui sa verific la motor?
A intrebat phanes (6,580 puncte) acum 13 ani in categoria OPEL
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns vwgolf19tdi (25,160 puncte) acum 13 ani probleme posibile: la tabla arcadele rotilor, la articulatie busele oscilante de pe spate, flanse amortizoare fata, iar la motor ce sa zic e cam vestit in consumul de ulei. Precizez ca am avut o vectra b diesel.

Comentarii:

A comentat phanes (6,580 puncte) acum 13 ani 1.6 le papa ulei sau dieselu?, k am condus Vectra B diesel si de 1.7 si de 2l... al mai mic nu mi`a plac cum trage si se plangea si priet meu k ii cam comsuma ulei... cel d 2 tragea in depasiri de rujpea si nici nu s`a plans omu k are nemultumiri ku masina...
A comentat vwgolf19tdi (25,160 puncte) acum 13 ani eu am avut de 1,7td, e ok, ulei nu consuma nici cand l-am vandut si avea 300000, cel pe benzina de 1,6 ecotec se zice ca, cam consuma ulei.
0 voturi
A raspuns nat04u (22,630 puncte) acum 13 ani Masini frumoase dar cam problematice la anumite capitole..uita-te pe sub ea sa aiba catalizatorul pt ca majoritatea consuma ulei cam mult si din acest motiv primul lucru care pica este catalizatorul...ai grija sa nu scoata fum de ulei....verifica geamurile,oglinzile,tot ce tine de partea electrica deoarece sunt problematice si la partea electrica.Bafta iti doresc.
+1 vot
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 13 ani au probleme cu rugina la semiaripile din spate, catalizator si diverse probleme electrice ca toate opelurile si masinile vechi.
+1 vot
A raspuns gaby17 (860 puncte) acum 13 ani Pai ar trebui sa te uiti cam la toata masina din cap in cap daca nu vrei sa iti iei plasa, ai grija sa nu fie lovita..... bafta
0 voturi
A raspuns YEED (740 puncte) acum 12 ani Opelurile mai vechi au probleme cu rugina la aripile din spate , si la consumul de ulei :| , in 2 ani de zile cat am avut vectra acestea au fost problemele , chiar si dupa ce am facut motorul tot papa ulei :|